SĂRBĂTOARE ÎN BAIA MARE – 20 mai, ziua în care se reunesc Legendele Minaurului

0
418

SĂRBĂTOARE ÎN BAIA MARE  Sâmbătă, 20 mai 2017, este zi de sărbătoare pentru Baia Mare. O zi în care sărbătorim 43 de ani de Minaur. O zi în care vom spune La Mulți Ani tuturor celor care au pus o cărămidă la ceea ce reprezintă azi brandul Minaur, dar mai ales să spunem La Mulți Ani omului de la care a pornit totul și anume Lascăr Pană.

Loading...

O asemenea aniversare merită sărbătorită cu fast. De aceea, ziua de sămbătă, 20 Mai, este dedicată lor, Legendelor Minaurului!

Pentru că în cei 43 de ani s-au adunat numeroase amintiri care merită împărtășite, Lascăr Pană împreună cu conducerea clubului CS Minaur invită Legendele Minaurului la Hotel Mara, începând cu ora 18:00, la o reuniune într-un cadru prietenos, unde vor fi scoase din cufărul cu amintiri, momentele memorabile trăite de fiecare din membrii familiei Minaur.

Aniversarea va continua la Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, unde, începând cu ora 20:00, va avea loc un concert aniversar susținut de Trupa Compact, în cadrul căruia vor fi premiați cei care, de-a lungul timpului ne-au făcut să trăim clipe de neuitat, ne-au facut să fim mândri că suntem români, mândri că suntem băimăreni și, mai ales, ne-au făcut să aplaudăm și să rostim cu mândrie numele MINAUR!

Vă așteptăm în număr cât mai mare la Sala Polivalentă “Lascăr Pană”, începând cu ora 20:00, să-i aplaudăm din nou și să cântăm împreună cu Trupa Compact melodii care ne trezesc atâtea amintiri.

Biletele pot fi achiziționate de la Sediul Minaur și de la Casa de bilete din incinta Sălii Polivalente “Lascăr Pană”. Pentru detalii suplimentare ne puteți contacta la numărul de telefon 0746 164 058.

Sursă: CS Minaur

 

Citește și: http://actualmm.ro/baia-mare-pe-val-singurul-municipiu-din-romania-care-a-castigat-finantarea-pentru-doua-proiecte-majore-in-valoare-de-10-000-000-de-euro/

Te-ar putea interesa și: http://actualmm.ro/prognoza-meteo-pentru-sfarsitul-saptamanii-vremea-va-fi-in-general-frumoasa-si-se-va-incalzi-usor/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here