Sapantanul Gheorghe Turda a lesinat pe o scena din Pitesti in timpul unor repetitii

0
164

Gheorghe Turda a LEŞINAT pe scenă, informează România TV. Incidentul s-a produs la Piteşti, în timpul unor repetiţii pentru un concert. Iniţial, se crezuse că interpretul de muzică populară suferise un atac cerebral.
Gheorghe Turda a leşinat pe scenă. Interpretul de muzică populară se afla la teatrul din Piteşti, la repetiţii pentru un concert. Două echipaje SMURD au ajuns la faţa locului pentru a-i acorda primul ajutor.
„A fost adus conştient, fără niciun semn neurologic. Este un sindrom de suprasolicitare. A avut o tendinţă de pierdere de echilibru, dar este generată de oboseala extremă pe care şi dânsul o recunoaşte. Am propus să amâne spectacolul. Îi vom face un examen tomografic”, a declarat, la România TV, Gheorghe Frătoaică, medic.
„Îmi pare rău să aud vestea tristă. Eu mâine seară am recitalul. Eu nu ştiu să se plângă, nu l-am auzit. A fost o fire veselă, puternică. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Lunile august şi iulie sunt două luni foarte grele pentru artişti, aglomerate. Nu ne dăm seama la ce riscuri ne supunem”, a precizat, la România TV, Veta Biriş.
Gheorghe Turda participa la manifestarea internaţională de muzică populară „Sus pe Argeş, la izvoare”, organizată la Piteşti. El trebuia să urce pe scenă la ora 19.00.

Sursa: text si foto RTV.net.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.