S-A TERMINAT – O femeie s-a aruncat de la etajul 13 al blocului în care locuia

0
508
Foto: Arhivă

S-A TERMINAT. O femeie din Capitală a murit după ce s-a aruncat de la etajul 13 al blocului în care locuia. Din păcate, aceasta nu a mai avut nicio șansă, în ciuda eforturilor medicilor. Femeia avea 45 de ani şi era din Olt.

O femeie din Capitală a murit după ce s-a aruncat de la etajul 13.

O tragedie a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în Capitală. O femeie s-a aruncat de la etajul 13 al blocului în care locuia. Mai multe echipaje de pompieri s-au chinuit preț de două ore să coboare trupul femeii de pe o terasă de la etajul unu, potrivit România tv. Totul s-a întâmplat în cartierul Brâncuşi, din Bucureşti. Femeia locuia la etajul 13, la mansarda blocului. A sărit de pe fereastră şi a căzut pe terasa de la etajul unu al blocului. Medicii au încercat în zadar să o salveze

TENTATIVĂ DE SINUCIDERE – Un angajat al unui spital a vrut să se spânzure

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat în zadar să o salveze pe femeie.

Mai multe echipaje de pompieri şi descarcerare au sosit la faţa locului şi s-au chinuit două ore să coboare trupul femeii. Poliţiştii au făcut măsurători şi au deschis o anchetă în acest caz. Prima ipoteză arată că femeia ar fi fost singură acasă când s-a întâmplat tragedia. Până la încheierea anchetei, însă, este luată în calcul şi varianta crimei.

JOCURI DE NOROC – Tentativă de sinucidere din cauza păcănelelor

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.