RUPT DE BEAT – A intrat cu maşina în stâlp, apoi s-a jurat că a băut doar apă

0
339

RUPT DE BEAT S-a urcat băut bine la volan şi ar fi putut sa provoace o tragedie. A scăpat doar cu maşina distrusă şi un stâlp dărâmat.

El are doar câteva zgârieturi şi se bate cu pumnii în piept că a băut doar apă! Dar poliţiştii l-au depistat cu 1,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Personajul principal?!

Un tânăr de 31 de ani din Suceava care a călcat prea tare pedala de acceleraţie!

– Ai băut ceva azi?!
– Eu?!
– Da.
– Apă!
– Doar apă ai băut?!
– Da!

Şoferul se jură că nu a pus gram de alcool în gură, dar martorii şi etilotestul îl contrazic. Poliţiştii i-au găsit o aloolemie de 1,13 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, conform Observator.

Şi chiar dacă a băut, nu a luat în calcul riscurile, ci s-a urcat la volan şi a demarat în trombă pe şoseaua ce leagă Şcheia de Iţcani.

Într-o curbă periculoasă şi pe un carosabil ud, şoferul de 31 de ani pierde controlul volanului. Maşina loveşte puternic gardul din beton al unei case şi se răstoarnă.

Doar un mare noroc, spun oamenii, a făcut ca în momentul impactului în zonă să nu fie nimeni. Vitezomanul a scăpat cu câteva răni uşoare. În urma lui însă, atât păgubitul, cât şi ceilalţi săteni sunt revoltaţi pe autorităţi.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele tânărului care va trebui să-l depăgubească şi pe proprietarul gardului distrus.

sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.