SUPERLIGA DE RUGBY – Zimbrii băimăreni joacă ultima etapă a turului

0
245

SUPERLIGA DE RUGBY  CSM Știința Baia Mare se pregătește de o nouă etapă în SuperLiga de rugby. La finalul acestei săptămâni, zimbrii vor susține în deplasare duelul cu C.S. Dinamo. Partida va avea loc duminică cu începere de la ora 16:00, pe Stadionul Florea Dumitrache din capitală. Înaintea partidei, CSM Știința Baia Mare ocupă poziția a treia în clasamentul provizoriu în timp ce Dinamo se afla pe locul patru.

Loading...

La finalul acestei săptămâni sunt programate toate partidele care contează în cadrul celei de a șaptea etapă, ultima din turul SuperLigii de rugby.  Astfel, sâmbătă, 10 septembrie, începând cu ora 11:00, Universitatea Cluj va primi vizita celor de la C.S.M.Olimpia București. În aceeași zi, de la ora 16:00, Clubul Sportiv Politehnica Iași se va duela pe teren propriu cu campioana en-titre Timișoara Saracens. În ultima etapă a turului SuperLigii de rugby, liderul clasamentului provizoriu este Clubul Sportiv al Armatei Steaua București.

Depinzând și de rezultatele înregistrate de Timișoara Saracens, zimbrii pot urca pe poziția a doua al clasamentului provizoriu al SuperLigii de rugby. Asta în cazul în care campioana en-titre va înregistra o înfrângere iar CSM Știința Baia Mare va aduce victoria în vestiar.

Returul SuperLigii de rugby este programat să înceapă sâmbătă, 18 martie 2017.

Simona Vasiac

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.