RUGBY- Zimbrii încep campionatul intern acasă

0
247

RUGBY  Vicecampioana României deschide sâmbătă ,30 iulie, centenarul campionatului intern. Începând cu ora 11:00, zimbrii de la CSM Știința primesc vizita nou promovatei C.S.Politehnica Iași.

Antrenorii Eugen Apjok și Vasile Lucaci încep partida cu Shamkaradze în poziția de căpitan al echipei, Maravunawasa, Taliauli Sikuea, Sione Fakaosilea, John Leiataua, Michael Doneghan, Constantin Pristăviță, Iuri Natriashvili, Florin Gorun, Dumani Mtya, Andrei Iurea, Johannes Van Heerden, Cristian Chirică și Constantin Ene.

De cealaltă parte C.S.Politehnica Iași, antrenată de fostul component al echipei băimărene, George Sava, va juca cu Barbu, Neagu, Curcan, Văcaru, Plai, Vaman, Dorogan, Butnariu (căpitan ), Sasu, Călugăreanu, Rațiu, Welile, Drușcă și Nicholas Moa.

Cele două echipe s-au întâlnit ultima dată în primăvara acestui an, când   victoria a revenit zimbrilor cu scorul de 34-12 (17-0) într-o partidă care a contat pentru prima etapă din Cupa României ediția 2016.

La nivelul campionatului intern, în ultimii 9 ani s-au consemnat un număr de patru partide, toate încheiate cu victoria băieților nostril: 61-6 acasă și 5-3 în deplasare în stagiunea 2008-2009 respectiv 49-7 și 64-11 în ediția de SuperLigă 2012.

Din punct de vedere numeric, C.S.M.Știința Baia Mare pornește la drum în actuala ediție de campionat cu un lot de 34 de jucători în timp ce ieșenii sunt 32. Media de vârstă a zimbrilor este de 25 de ani și 9 luni în timp ce media formației Politehnica este de 24 de ani și 3 luni.

Partida se va desfășura de la ora 11:00 pe stadionul Lascăr Ghineț și va fi arbitrată de Răzvan Ștefan (București), Alexandru Eugen Ionescu (București) și Florin Bonea (Măgureni). Observator al partidei a fost desemnat Gheorghe Sabău (Cluj Napoca).

ActualMM

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.