LA LOC COMANDA – Zamfir Ciceu a revenit asupra deciziei, a scos la concurs postul pe care şi-a numit secretara

6
1989

La doar o zi după ce Actualmm.ro a scris că Zamfir Ciceu şi-a promovat secretara, pe Talida Kozma, în funcţia şef serviciu în cadrul Serviciului turism şi promovarea judeţului, pe pagina de Internet a Consiliului Judeţean Maramureş a apărut un anunţ surpriză.

Pe data de 11 martie a fost anunţată organizarea unui concurs de recrutare pentru ocuparea unei funcţii publice de conducere vacante de şef serviciu în cadrul Serviciului turism şi promovarea judeţului.  Astfel, în data de 12.04.2016 ora 10.00 va fi proba scrisă şi în 14.04.2016 ora 13.00 interviul, la sediul instituţiei,

Surse din cadrul CJ Maramureş au precizat pentru Actualmm.ro că materialul apărut în data de 10 martie a făcut mari valuri în intituţie şi a creat multe controverse. Cu toate acestea, la începutul lunii martie, Talida Kozma se plimba la Târgul de Turism al României unde se recomanda deja șefa Biroului de Turism și Promovare a județului din cadrul Consiliului Județean Maramureș.

12887386_1194929427191772_366437290_o

Rămâne de văzut dacă fosta secretară se va prezenta la concurs şi dacă îl va şi promova, nu de alta dar a participat deja la două târguri de turism, unul la Bucureşti şi unul la Berlin şi a acumulat experienţă, pe banii maramureşenilor, bineînţeles.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Domnul Ciceu a moștenit consiliul judetean si acum fiind proprietatea lui face ce vrea … ! Acum înțelegeți-l … Face si el ce poate ! Dacă domnul a considerat ca e buna si secretara pe postul de director … a pus-o ! Acum ce-ati vrea ?! Sa se inconjoare de oameni capabili dornici să facă treabă bună? Pai asta ar fi criminal pt. el … S-ar vedea imediat cat de competent e si ar intra probabil in depresie … ! Cred ca soluția cea mai bună pt. noi maramureșenii ar fi să creăm un nou consiliu judejean si sa-i lal.sam pe Ciceu …Zetea & co. să se bucure mai departe de consiliul lor ! Si asa nu fac nimic …si pe unde trec e jale … Au rezolvat aeroportul … Groapa de gunoi de la Farcasa … Acum postul asta de director … Dar cate n-or fi si noi habar nu avem ce fac domniile lor acolo sus cocoțați … ! E oare cineva să ne poată explica cum de ajung astfel de specimene in posturi atât de importante pentru bunul mers al unei societăți ?

    • Bine punctat! Subscriu! Aeroportul putea fi gata,de cand se tot scalda in „groapa de gunoi”… E greu de explicat ultima parte,cu specimenele si cu posturile…

  2. Ciceu e venit pe val, conservatorii oportunisti. Ce pretentii aveti de la el ? Asta e gradul sau de intelegere. Vanator si vanat, atata tot.

  3. economic judetul e varza.De fapt suntem singurul judet fără niciun parc industrial cu niste salarii de rahat,astfel incat ne depopulam masiv.Parca suntem un judet blestemat,doar nepriceputi in administratie.

    • Pai au terminat si Aeroportul.Ciceu,demisia! si sa-ti fie rusine…nici dusmanii Maramuresului nu ar fi reusit performantele voastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.