ÎN RETUR, CA ȘI ÎN TUR – Știința Explorări Baia Mare a pierdut în trei seturi la Craiova

0
174

ÎN RETUR, CA ȘI ÎN TUR – Campioana României la volei masculin, SCMU Craiova, a început perfect returul campionatului. A câştigat cu 3-0 disputa cu Ştiinţa Explorări Baia Mare.

Victorie facilă pentru voleibaliştii de la SCMU Craiova. Oltenii au trecut în minimum de seturi de Ştiinţa Baia Mare, în startul returului din Divizia A1. Câştigători la mijlocul săptămânii în Champions League, campionii României nu le-au dat nicio şansa adversarilor. A fost 25-22, 25-13 si 25-20 pentru ”alb-albaştri”, care au obţinut al 8-lea succes din competiţia internă.

Știința Explorări începe returul cu stângul și se întoarce acasă fără niciun punct de pe terenul echipei campioane, SCMU Craiova.

q76q726292

Băimărenii au debutat însă curajos în meci și au condus în primul set cu 6-5. A urmat o serie de servicii bine executate de Marian Bala și gazdele au preluat conducerea cu 10-6, iar mai apoi cu 16-11 la primul timp tehnic de odihnă.

Explorări a revenit însă și a egalat la 16, grație serviciilor lui Zoltan Kovacs, care a speculat nesiguranța la preluare a aceluiași Marian Bala. În continuare echilibrul s-a menținut până la scorul de 22-22, dar de aici băimărenii n-au mai făcut niciun punct și gazdele s-au impus cu 25-22.

În setul secund, băieții antrenați de Marius Botea și Sorin Pop, au jucat foarte slab, scorul de 25-13, nelăsând loc de vreo interpretare.

Băimărenii și-au mai revenit în setul 3, dar n-au reușit cu adevărat să pună probleme echipei campioane și au pierdut cu 25-20.

În etapa următoare, ultima din acest an, Știința Explorări va juca în deplasare cu CSVM Zalău. Meciul este programat vineri, 16 decembrie.

SCMU Craiova – Știința Explorări Baia Mare 3-0 (22, 13, 20)

Craiova: Bartha 5p, Lică 16p, Keller 1p, Stulenkov 11p, Ene 5p, Bala 12p, Mărieș (libero). Au mai jucat: Olteanu 9p și Suson 2p. Antrenori: Dănuț Pascu și Claudiu Mitru.

Explorări: Râpeanu 1p, Cherbeleață 15p, Coasă 5p, Kovacs 4p, Didorciuc 9p, Sushko, Domingos (libero). Au mai jucat: Socaciu, Olar, Nagy 2p, Kaszap și Lupu. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop.

Au arbitrat: Benone Vișan și Alexandru Prodana. Observator FRV: Angheluș Cotoanță (toți trei din București).

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.