REȚEA DESTRUCTURATĂ – Cinci români au dus peste 30 de copii cu dizabilități la cerșit în Italia. Minorii erau supuși la chinuri groaznice

1
288

REȚEA DESTRUCTURATĂ Caz terifiant în Italia, acolo unde un grup de români racolau minori cu dizabilități din zone sărace din România și îi duceau în Italia, unde îi obligau să cerșească.

Minorii, peste 30 la număr, erau supuși la chinuri groaznice dacă se întorceau de la cerșit cu mâinile goale, potrivit stirileprotv.ro.

Copiii erau bătuți și ținuți înfometați. Aceștia aveau o cotă de 10-15 euro pe zi, bani pe care trebuiau să-i achite pentru costurile de transport și mâncare, însă datoria nu era considerată ca fiind stinsă niciodată.

Rețeaua de români care aduceau copii la cerșit în Italia a fost descoperită în 2016.  Minorii, care erau ținuți în condiții mizere într-o tabără de lângă localitatea Nocera, au fost eliberați. Acum, cei cinci români care conduceau rețeaua au fost condamnați pentru trafic de persoane.

Zoltan Kozak şi Cornel Comăniciu au primit 8 ani de închisoare, Mihaly Matyas şi alte două femei implicate – soţia şi fiica lui Kozak vor petrece șase ani după gratii.

 

Sursă info și foto.

 

Citește și: http://actualmm.ro/nu-le-a-suras-norocul-doi-maramureseni-prinsi-cu-mata-n-sac-au-ascuns-in-masina-500-de-pachete-de-tigari-de-contrabanda/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.