RESUSCITAT DE ECHIPAJELE DE SALVARE! – Bărbat aruncat în râul Săsar de pe Podul Culturii din Baia Mare. Suspecții, două persoane drogate, prinși de polițiști

5
5061

RESUSCITAT DE ECHIPAJELE DE SALVARE Un bărbat a fost aruncat, în această după-masă, în râul Săsar de pe Podul Culturii din Baia Mare. La faţa locului au intervenit de urgenţă pompierii care au reuşit să îl scoată pe bărbat din apă, după 300 de metri în aval.

Victima a fost resuscitată, iar din fericire semnele vitale au revenit. Bărbatul a fost transportat de urgenţă la spitalul din oraş.

La faţa locului s-au deplasat şi poliţiştii care au prins doi suspecţi: un bărbat şi o femeie. Aceştia este posibil să se afle sub influenţa drogurilor, deoarece au început să facă scandal, să se dezbrace şi să vorbească incoerent.

Sursă info și foto: Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. urat din partea voastra mai ciomule cu nevasta ta,spritzidusa sa va aruncati coptilu in Sasar!!,d-apoi frumos din partea voastra sa va certati de la pungile cu aurolac!!

  2. No bine mai alzheimer, din nou ai schimbat dormitorul, tomberonul ?! … Normal sa te arunce in apa aurolacii, daca te-au confundat cu un prunc avortat cu gingiile negre … Placa dentara ti-ai dus-o la consignatzie ?!

  3. iarasi esti in fibrilatie d-na ciomu,numai ai aurolac si delirezi,spritzigusu nu te-a servit la lingurica demult?postezi in numele lui?suferi de personalitate multipla incat si spitalul de glumeti din Sighet te-a refuzat?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.