RESTRICȚII – Traficul rutier va fi deviat în Noaptea de Înviere în zona Centrului Vechi din Baia Mare

0
138

Autorităţile administraţiei publice locale au decis restricţionarea traficului rutier pe strada Crișan, în data de 11 aprilie, de la ora 22.00 – până la ora 02.00 în ziua de 12 aprilie 2015. Măsura a fost luată pentru participarea în condiții de siguranță a credincioșilor la Slujba de Înviere,  respectiv de a evita perturbarea și blocarea traficului rutier în zonă.

Conducătorii auto pot alege pentru a se deplasa spre Centrul Vechi următoarele trasee alternative: Piața Izvoare-Strada Carpați-Piaţa Păcii-Strada Andrei Mureşanu-Strada Gheorghe Şincai-Podul Viilor; Strada Cloșca-Strada 1 Mai- Strada Ceahlăului-Strada Vasile Lucaciu.

Pentru a ajunge în Centrul Nou pot fi utilizate traseele: Piața Izvoare-Strada Andrei Mureșanu-Strada Gheorghe Șincai; Strada Horea-Strada Pintea Viteazul-Piața Izvoare-Strada Andrei Mureșanu;  Strada Horea-Strada Carpați-Piața Păcii-Strada Teatrului-Strada Gheorghe Şincai.

Angajaţii Direcţiei Poliţiei Locale Baia Mare au luat măsurile necesare pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice în zona lăcașelor de cult, dar şi de monitorizare a circulaţiei rutiere pe perioada desfăşurării slujbei religioase din noaptea de Înviere. După salubrizarea străzii Crișan, traficul rutier va fi reluat.

Codruța Lazar, Director executiv

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.