RESTRICŢII – Circulaţia pe două drumuri judeţene, limitată

0
184
foto monitorul de cluj

RESTRICŢII Începând de astăzi, 22 iulie, şi până la sfârşitul anului circulaţia pe două dintre drumurile maramureşene care fac legătura cu judeţul Satu Mare este restricţionată.

RESTRICŢII Decizia fost luată după ce reprezentanţii societăţii Drumuri şi Poduri care administrează cele două sectoare de drum au sesizat factorii responsabili că starea tehnică a acestora nu corespunde cerinţelor, mai cu seamă că în zonă traficul greu este intens.

Specialiştii arată că „întrucât drumurile în mare majoritate au durata de exploatare depăşită, iar starea de degradare a asfaltului este avansată, se impun restricţii de circulaţie cu precădere din cauza transportului intens de materiale de carieră şi balastieră”.

Drept consecinţă, plenul Consiliului Judeţean Maramureş a adoptat astăzi, 22 iulie, hotărârea care impune restricţii de circulaţie pentru vehicule cu masă totală maxim admisă mai mare de 22 tone pe drumurile judeţene 193 E şi 108 P  respectiv la limita de judeţ cu Satu Mare, pe raza localităţilor Bicaz şi Fărcaşa.

Excepţie fac transporturile de persoane, vehiculele care participă la intervenţii în caz de necesitate, dar şi cele care transportă produse perisabile.

De menţionat faptul că persoanele care încalcă regula riscă amenzi cuprinse între 1.000 şi 3.000 de lei.

sursa foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.