RECORD – Manchester United a făcut cel mai scump transfer din istoria fotbalului!

0
213

RECORD Manchester United, echipă preluată în această vară de portughezul Jose Mourinho, s-a înțeles cu Juventus Torino pentru transferul francezului Paul Pogba.

RECORD Acesta devine cel mai scump jucător de fotbal din lume, după tranzacția în valoare de 118 milioane de euro. Anterior, Real Madrid era echipa cu cele mai scumpe transferuri: Gareth Bale – 100 de milioane de euro și Cristiano Ronaldo – 94 de milioane de euro.

Pogba a ajuns luni în Anglia pentru a efectua vizita medicală la noua sa echipă, înainte de semnarea contractului cu United, lucru recunoscut şi de site-ul oficial al clubului.

„Cred că United este clubul perfect care să îl aducă la nivelul pe care îl doreşte. Dacă mergi la Real Madrid sau Barcelona ai probleme, pentru ca acolo sunt cei doi uriaşi (Ronaldo şi Messi), care nu te lasă să creşti. Aici, îşi poate îmbunătăţi jocul. Bani ar fi primit la mai multe cluburi, deci nu acesta este motivul pentru care vine aici. Vine aici pentru că vrea să facă parte din proiectul lui Manchester United. Sper să fie totul bine la vizita medicală. Îl aştept marţi”, a declarat Jose Mourinho.

Potrivit Digi 24, fotbalistul francez va avea un salariu net de 18 milioane euro pe sezon la gruparea de pe Old Trafford, la care a mai evoluat între 2011 şi 2012, înainte de a pleca la Juventus, nemulţumit că antrenorul de atunci al lui United nu îi oferea prea multe şanse de a evolua în prima echipă.

În vârstă de 23 ani, Paul Pogba a fost selecţionat de 38 de ori până în selecţionata Franţei, cu care a participat în această vară la EURO 2016.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.