Recepţia celor 8 noi troleibuze Urbis, făcută în 7 martie. De 8 martie femeile circulă gratis

0
280

În data de 7 martie, la ora 10.00, la sediul S.C. URBIS S.A. Baia Mare, a avut loc recepția celor opt noi troilebuze achiziționate pentru modernizarea transportului public în comun, din fondurile alocate de Consiliul Local Baia Mare.

Valoarea unui astfel de mijloc de transport este de 437.000 euro. Troilebuzele vor circula începând cu data de 8 martie 2014, pe linia 51, respectiv de la Urbis – Phoenix – Piața Izvoare – Piața Revoluției – Canal 7 – Gară- Auchan.

La evenimentul din data de 7 martie au fost primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, reprezentanți ai firmei “Solaris Trolino”, precum și conducerea S.C. URBIS S.A, cu toţii declarându-se extrem de mulţumiţi de noile mijloace de transport care vor fi puse la dispoziţia maramureşenilor începând cu data de  8 martie.

De menţionat faptul că aceste troleibuze vor circula şi pe linia 54, linia care va trece în curând pe strada Grănicerilor şi va ieşi în strada Mihai Eminescu. Troilebuzele au fost achiziționate din Polonia și sunt echipate de SKODA. Aceste mijloace de transport sunt de nouă generație, moderne, marca “Solaris Trolino” și oferă tot confortul călătorilor.

“Condițiile de transport vor fi cu siguranță îmbunătățite, troilebuzele sunt noi, așa cum au fost și autobuzele, sunt aceeași marcă, au același standard și eu cred că cetățenii municipiului Baia Mare, care utilizează mijloacele de transport în comun, vor fi mulțumiți. S-a realizat astăzi, 7 martie recepția, iar mâine, 8 martie, acestea vor intra în trafic. Peste două luni vom extinde linia de troilebuz, ceea ce înseamnă că traseul va trece și prin cartierul Vasile Alecsandri și strada Mihai Eminescu”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș.

În data de 8 martie, troilebuzele vor fi puse în mișcare,  doamnele și domnișoarele urmând a beneficia de gratuitate pe aceste mijloace de transport.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.