RAZIE – Şoferii indisciplinaţi amendaţi de poliţişti

0
184

RAZIE Ieri, 1 august, poliţiştii Biroului Rutier au fost prezenţi în trafic, pe principalele artere de circulaţie, pentru prevenirea şi combaterea unor evenimente rutiere nedorite.

RAZIE Acţiunile poliţiştilor s-au axat în principal pe constatarea şi sancţionarea abaterilor privind folosirea centurii de siguranţă de către cei care se deplasează cu autovehicule pe drumurile publice şi folosirea sistemului hands–free de către conducătorii auto care vorbesc la telefonul mobil în timp ce conduc.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat 62 de contravenţii. Şoferii care s-au abătut de la respectarea normelor rutiere în vigoare au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi în valoare de 9.250 de lei. Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut două permise de conducere.

La Seini, poliţiştii au acţionat între orele 15.00 şi 19.00 împreună cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care se abat de la respectarea normelor tehnice ale autovehiculelor cu care se deplasează.

În urma verificărilor efectuate au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 6.250 de lei, şi au fost retrase opt certificate de înmatriculate.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.