PUNCTAJ MAXIM – Știința Explorări are trei victorii din tot atâtea meciuri

0
151

Știința Explorări își continuă evoluția bună din acest campionat și după trei etape a acumulat maximum de puncte. Partida cu VCM LPS Piatra Neamț a foat echilibrată doar în primul set. Băimărenii au reușit să revină spectaculos de la scorul de 12-17 și au câștigat setul în prelungiri. Cu Igor Didorciuc în mare formă, gazdele au dominat autoritar următoarele două seturi și s-au impus fără probleme. Mai mult, în setul 3, elevii antrenorilro Marius Botea și Sorin Pop au făcut și spectacol pentru suporterii prezenți în sala polivalentă din Baia Mare.

Loading...

Atmosfera din tribune a fost foarte frumoasă, o contribuție importantă având-o și junioarele de la CSȘ nr. 2 Baia Mare (antrenori Mircea Spătăcean, Dacian Inceu și Sorin Vișovan). Voleibaliștii de la Știința Explorări s-au revanșat după meci și au oferit autografe tinerelor voleibaliste, după care au schimbat și câteva pase cu ele.

Florin Bălhăceanu (căpitan Știința Explorări): Suntem foarte bucuroși că am câștigat, deși azi nu am făcut probabil un joc foarte bun. Avem parte de începutul de campionat pe care ni l-am dorit.

Marius Botea (antrenor principal Știința Explorări): Am obținut o victorie prețioasă în fața unei echipe incomode. Eu cred că jocul nostru poate fi îmbunătățit pe viitor și sper să realizăm acest lucru, pentru că în continuare ne așteaptă meciuri foarte grele.

Dragoș Răileanu (VCM LPS Piatra Neamț): Noi ne-am propus să luăm un puncte din acest meci și probabil am fi reușit, dacă nu am fi pierdut primul set în prelungiri. Experiența superioară a jucătorilor băimăreni și-a spus însă cuvântul. A fost puțin ciudat să joc împotriva fostei mele echipe, căreia îi urez multă baftă în acest campionat.

Știința Explorări Baia Mare – VCM LPS Piatra Neamț 3-0 (25, 21, 17)

Explorări: Toth 4p, Cherbeleață 11p, Bălhăceanu 3p, Didorciuc 16p, Kovacs 6p, Coasă 7p, Barbosa. Au mai jucat: Râpeanu, Veber și Nagy. Antrenori: Marius Botea și Sorin Pop

Piatra Neamț: Răileanu, Tofan, Lupu, Predius, Iosif, Ilic, Vidakovic. Au mai jucat: Țuțea și Florea. Antrenor: Marian Constantin

Au arbitrat: Tudor Pop și Cristian Șanta (Cluj Napova). Observator FRV: Gheorghiță Mitrașca (Zalău).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here