PROTEST ÎN AER – Șase pasageri, dați jos din avion, în Belgia

0
208

PROTEST ÎN AER. Repatrierea forțată a unui imigrant clandestin din Belgia spre Camerun a fost împiedicată miercuri de șase pasageri care s-au opus cu vehemență la bordul avionului care urma să decoleze.

„Șase persoane au provocat o rebeliune la bord”, a declarat directorul general al Oficiul pentru Străini, Freddy Roosemont, pentru agenția Belga.

Cei doi agenți de poliție care îl însoțeau pe camerunez au fost nevoiți „să dea jos din avion aceste persoane, pasageri obișnuiți, pentru a calma situația”, a adăugat oficialul belgian.

Poliția federală a confirmat faptele, furnizând detalii suplimentare și precizând că avionul a decolat cu întârziere.

Conform purtătorului de cuvânt Peter De Waele, camerunezul, care se afla ilegal în Belgia, a luat loc în spatele avionului, însoțit de doi agenți în civil.

„Când toată lumea era la bord, camerunezul a început să strige și la bord s-a produs o revoltă. Trei francezi, doi germani și un camerunez au fost forțați să coboare de avion împreună cu imigrantul ilegal. Împotriva celor șase a fost întocmit un proces-verbal pentru rebeliune și defăimare”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.