PROPUNEREA MINISTRULUI EDUCAȚIEI – Școlile nu vor mai avea elevi de serviciu iar fiecare sală de curs va fi dotată cu dulapuri pentru depozitarea telefoanelor mobile

0
1082

PROPUNEREA MINISTRULUI EDUCAȚIEI   Dulap special pentru telefoane în fiecare sală de clasă. Ministrul Educaţiei vrea ca şi elevii, şi profesorii să-şi pună acolo aparatele pe durata orelor de curs. Şi tot de la începutul noului an şcolar, Liviu Pop vrea să nu mai vadă elev de serviciu în nicio unitate de învăţământ, potrivit Știri.TVR.ro.

PROPUNEREA MINISTRULUI EDUCAȚIEI privind interzicerea telefoanelor mobile la ore vine după ce mai mulţi profesori s-au plâns că elevii comunică pe reţelele de socializare în loc să fie atenţi. Aşa că, pe viitor, dascălii ar putea confisca mobilele.

Elevii critică măsura anunţată de mai marii din Educaţie. Aceștia susţin că şi ei au primit plângeri pentru că profesorii, în loc să predea, stau pe Facebook. Propunerea ministrului Educaţiei va fi dezbătută în următoarea perioadă în cadrul unui grup de dialog social.

Reprezentanţii ministerului, ai părinţilor şi ai elevilor vor discuta şi despre eliminarea noţiunii de elev de serviciu, îndatorire pe care ministrul Educaţiei o găseşte inutilă. Noile modificări vor fi trecute în regulamentul de organizare şi funcţionare.

 

Sursă info.

 

Citește și:

http://actualmm.ro/motociclist-mort-la-ocna-sugatag-doi-turisti-nemti-acrosati-de-un-tanar-care-circula-cu-viteza/

Te-ar mai putea interesa și:

AICI SUNT BANII DUMNEAVOASTRĂ – Ce mai cumpără instituţiile din România: produse de lustruire şi curăţare, aparat foto, 9.600 de bilete de avion

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.