PROIECTUL „MICII ANTREPRENORI” – Elevii maramureșeni au fost premiați pentru firmele pe care le-au creat – de la servicii de turism la patiserii și arhitectură

0
226

PROIECTUL „MICII ANTREPREONRI”   Vineri, 11 mai 2018, de la ora 13.00 la  Centrul de Instruire şi Marketing al Camerei de Comerţ Maramureş a avut loc acțiunea de premiere a micilor antreprenori precum și a cadrelor didactice implicate în proiectul județean ”Micii antreprenori”.

Loading...

Elevii și cadrele didactice de la diferite unități școlare au primit diplome și felicitări din partea organizatorilor: Școala”Nicolae Bălcescu”,  Şcoala ”Mihail Sadoveanu, Şcoala Firiza, Școala ”Vasile Alecsandri”, Școala ”Petre Dulfu” și Şcoala „Nicolae  Steinhardt” (Rogoz).

“Firmele” prezentate au avut profile diferite, începând de la tradiţii şi obiceiuri specific zonelor maramureșene, continuând cu și patiserie, arhitectură, servicii de turism sau produse confecţionate prin metoda quilling.

Premierea s-a făcut de către reprezentantul Inspectoratului Şcolar Maramureş , prof. Pop Livia și coordonatorul proiectului la nivel județean, prof. Pop Silvia .

Suntem la ediția a VI-a a proiectului județean ”Micii antreprenori”. Proiectul a început de la o idee în cadrul unei întâlniri a profesorilor de Educație Tehnologică din județ, care s-a concretizat ulterior într-o competiție concurs în care cei mai creativi și cei mai ambițioși elevi și-au adus contribuția la succesul micilor antreprenori din județ”, a declarat coordonatorul proiectului, prof. Pop Silvia.

Alături cei mici au fost prezenți cu expoziții proprii și inventică – Palatul Copiilor  și Colegiile tehnice: George Barițiu, Anghel Saligny și  Aurel Vlaicu din Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.