PROGRAM – Săptămână intensă pentru Academia de Handbal Minaur 

0
154

PROGRAM Pentru Academia de Handbal Minaur urmează o săptămână intensă în ceea ce privește activitatea competițională.

PROGRAM Vom avea parte de un meci pe teren propriu în Divizia A, două jocuri la juniori III, o deplasare la juniori II și un turneu zonal pentru cei mai mici membri ai Academiei, juniorii V (minihandbal).

DIVIZIA A. Sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 11:30, Academia de Handbal Minaur va disputa pe teren propriu un nou meci în Divizia A. De data aceasta, adversari vor fi cei de la Centrul Național de Excelență din Sighișoara. În clasamentul momentului, cele două echipe se află la egalitate de puncte (13).

JUNIORI II. Această săptămână programează două jocuri pentru juniorii II. Primul va fi miercuri, 8 martie (ora 16:30), în deplasare la Potaissa Turda, iar al doilea joc este programat pentru sâmbătă, 11 martie, începând cu ora 13:30, în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” , imediat după meciul echipei de Divizia A.

JUNIORI III. Juniorii III ai Academiei de Handbal Minaur vor disputa duminică, 12 martie, începând cu ora 13:00, ultimul joc oficial din cadrul sezonului regulat, în deplasare la HC 2003 Aleșd. O parte din juniorii III vor juca și pentru juniorii II în deplasarea de la Potaissa Turda.

MINIHANDBAL. Pentru cei mai mici membri ai Academiei de Handbal Minaur, în sfârșitul de săptămână care urmează este programată faza zonală a campionatului național, care se va desfășura pe 11 și 12 martie la Seini.

Sursa informaţii  academiadehandbalminaur.ro

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.