PRINȘI DUPĂ CINCI LUNI – Toți criminalii bătrânei din Micula au fost arestați (VIDEO)

0
662

Răsturnare de situație spectaculoasă în cazul unei crime care a avut loc anul trecut în comuna Micula, județul Satu Mare. La sfârșitul lunii septembrie a anului trecut, o bătrână a fost omorâtă în propria casă.

Polițiștii au stabilit atunci că autorii crimei sunt doi tineri, de 19, respectiv 16 ani, iar o fetiță de 13 ani le-ar fi fost complice. Bela Lingurar și Cristian Varga au fost arestați, iar din luna septembrie 2015 se află în arestul IPJ Satu Mare.

După mai bine de 5 luni, polițiștii au mai prins două persoane implicate în crimă: Lajos Miklos Toma și Giani Lakatos. Ba mai mult, anchetatorii au stabilit că Lajos Miklos Toma este chiar cel care a lovit-o pe bătrână până a murit. Asta, după ce inițial anchetatorii au crezit că femeia a fost omorâtă de Bela Lingurar și Cristian Varga.

”În cadrul cercetărilor ce se efectuează în instrumentarea infracțiunii de omor comisă în septembrie 2015 în comuna Micula, din probatoriul administrat până în prezent a rezultat că la săvârșirea faptei, pe lângă cele două persoane aflate deja în arest preventiv, au mai participat alte două persoane. Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare, a dispus și față de aceștia măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 zile”, se arată într-un comunicat remis presei de IPJ Satu Mare.

La sfârșitul unii septembrie 2015, o femeie de 81 de ani din comuna sătmăreană Micula a fost găsită fără suflare în propria casă. Ileana Nagy locuia singură și a fost găsită de un consătean care îi aducea zilnic pâine. Acesta a găsit ușa închisă și i s-a părut a fi ceva suspect. Atunci și-a chemat tatăl și pe o vecină a bătrânei, bănuind că s-ar fi produs o nenorocire.

După ce bătrâna a murit, cei cinci agresori au răvășit casa, dar au plecat fără să ia mare lucru cu ei. (voceatransilvaniei.ro)

https://youtu.be/ilum1Ywxxh8

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.