PRINS ÎN FLAGRANT PENTRU ŞPAGĂ – Medic ginecolog ridicat de ofiţerii DGA direct din cabinetul său dintr-un spital din Timişoara

0
1965

PRINS ÎN FLAGRANT PENTRU ŞPAGĂ Un ginecolog de la Maternitatea „Odobescu” a Spitalului Municipal Timișoara a fost prins în flagrant, miercuri, 22 noiembrie, de ofițerii Direcției Generale Anticorupție la scurt timp după ce a luat șpagă 450 de lei.

Medicul a încercat să se scuze, spunând că „am nevoie de bani să-mi plătesc chiria, cu ce să-mi plătesc chiria? (…) A vrut să-mi dea 250 lei, mi-a dat 250 de lei”.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DGA, medicul a solicitat această sumă unui bărbat pentru a efectua un avort soției acestuia.

Ginecologul i-a cerut mită bărbatului în urmă cu două zile, iar acesta n-a stat pe gânduri și a sunat la linia verde anticorupție a DGA – 0800 806 806 pentru a face o sesizare.

„Astăzi, 22 noiembrie a.c., ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (D.G.A.) – Serviciul Județean Anticorupție ( S.J.A.) Timiș, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au prins în flagrant un medic la scurt timp după ce a primit suma de 450 lei, cu titlu de mită pentru condiționarea unui act medical.

În fapt, în urmă cu două zile, o persoană a sesizat la linia verde anticorupție a Direcției Generale Anticorupție – 0800.806.806 – faptul că un medic ginecolog de la un spital din Timișoara a pretins suma de 350-400 lei în scopul efectuării unei întreruperi de sarcină soției sale.

Apelul a fost direcționat structurii de profil pentru soluționare, fiind înregistrat denunț la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș. În baza acestuia echipa operativă alcătuită din ofițeri DGA și procurorul de caz au realizat, în dimineața acestei zile, prinderea în flagrant a medicului în cauză, după ce a primit, cu titlu de mită, suma de 450 lei”, transmite DGA.

Acum, medicul ginecolog este urmărit penal pentru săvârșirea infracțiunii de luare de mită, fiind cercetat în stare de libertate.

Sursa info şi video

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.