PRIMIM DE LA CITITORI – Popas turistic din zona Târgu Lăpuş plin de gunoaie (FOTO)

2
662

PRIMIM DE LA CITITORI “Să protejăm pădurea!” ar putea fi moto-ul seriei de fotografii trimise de un cititor ActualMM. Pozele realizate într-o zonă de agrement din Maramureş sunt grăitoare.


“Caracter tipic de români. Mai jos de tăbliță e plină pădurea de gunoaie. Iar cele patru coşuri stau goale. Există ceva mai reprezentativ de-atât pentru România? <Lasă pădurea aşa cum ai vrea să o găseşti>. Deci da. Se pare ca aşa vor românii să o găsească… Cred că e clar de ce nu vom progresa. Ne merităm soarta”, şi-a exprimat nemulţumirea şi dezamăgirea Sorin Ropan.

Loading...

Dacă și tu ești nemulțumit de un anumit aspect din zona în care locuiești, dacă ești martor la un eveniment de interes public sau pur și simplu ai o părere și vrei să fi auzit de concetățenii tăi, scrie-ne pe adresa de e-mail contact@actualmm.ro

Poți să ne trimiți impresii, informații, fotografii și/sau video. Noi îți respectăm opinia și publicăm informațiile care ar putea fi de interes pentru băimăreni și maramureșeni.

ActualMM

foto Sorin Ropan

2 COMENTARII

  1. Ne mai trebuie 100 de ani sa ne civilizam/In rest ce sa zic,Tg.Lapus,Ulmeni,Baia Sprie,Seini,Somcuta,Cavnic,localitati jalnice.Economic sunt in buda,ce sa ne mai miram de civilizatie,Craica,Pirita,Combinat si Ferneziu de Baia Mare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.