Primii pasi pentru o nunta de vis (VIDEO)

0
304

Nu există o ocazie mai bună pentru a străluci, decât propria nuntă. Indrăgostiţii care vor face , in acest an, pasul cel mare, au , timp de 3 zile, posibilitatea să afle ce se poartă in acest an in materie de nunţi şi cum să facă – dintr-o singură zi – cel mai reuşit eveniment din viaţă.

Pentru că organizarea petrecerii de nuntă reprezintă o adevărată provocare , viitorii miri au făcut primii paşi spre nunta de vis :  au luat aminte la sfaturile specialiştilor care le pot transforma ziua in care vor spune „da” in cel mai important eveniment .  Primul pas : alegerea rochiei de mireasă . Se poartă stilul „prinţesă” şi „sirenă”, in culori alb şi crem – unt. Nuanţa anului este insă rozul pal. Gusturile diferă şi in privinţa aranjamentelor , insă specialiştii vin cu idei in ajutor.

Târgul „Nunta de la A la Z” cuprinde şi o tombolă cu premii atractive : de la rochia de mireasă, până la tortul care va face deliciul invitaţilor . De altfel, tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorului celei mai dulci surprize va fi transmisă de televiziunea Tl Plus. Viitorii miri au 3 zile la dispoziţie pentru a trece pragul Târgului. In ziua nunţii, totul trebuie să meargă strună, mai ales că amintirile frumoase vor fi păstrate o viaţă.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.