PRELUARE PRESASM.RO – Sătmărenii apreciază deszăpezirea din Baia Mare, în timp ce în orașul lor se folosesc tractoare

1
460

PRELUARE PRESASM.RO  Imagini de necrezut pentru 2019 publicate de ziarul sătmărean PresaSM.ro. În timp ce în Baia Mare operatorul public de salubrizare utilizează utilaje moderne pentru desăpezire și împrăștierea materialelor antiderapante, la Satu Mare se folosesc tractoare. Mai mult, potrivit PresaSM, unul dintre tractoarele folosite s-a defectat pe un pod în timp ce împrăștia material antiderapant. În ajutorul utilajului defect a venit… un alt tractor.

Situația este cu atât mai gravă cu cât, potrivit PresaSM, Florisal este aceiași proprietari ca și Drusal.

Deszăpezirea în municipiul Baia Mare se face cu utilaje moderne. Asta după ce primarul Cătălin Cherecheș a pus condiții clare către operatorul public Drusal. Cu alte cuvinte, firma care are în spate aceiași proprietari ca și Florisal. Dacă la Baia Mare se poate, la Satu Mare de ce nu?! Aceasta este întrebarea!”, se arată în articol.

UTILAJE SATU MARE

UTILAJE BAIA MARE

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Mda … Este o vorba la romani ,, Calul moare de drum lung si prostul de grija altuia !!! ,, … Intrebare … Cand ai cea mai calduroasa iarna din istorie, nu este putin ,, penibil ,, sa ne laudam cu dezapezirea ?! …

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.