Prefectul Rohian se declară mulţumit de modul cum au lucrat ieri drumarii în Maramureş

10
243

Prefectul judeţului Maramureş, Anton Rohian s-a declarat mulţumit de modul cum au acţionat drumarii maramureşeni în cursul zilei de ieri pe drumurile din judeţ, în data de 9 decembrie iarna arătându-şi din plin puterea în acest judeţ unde se agaţă harta-n cui.

„Deci când ninge, ninge şi ce poţi face când cură din cer ploaie sau ninsoare, faci ce poţi. În momentul  în care a fost disponibilitate cât de cât să se meargă pe drumuri, s-a intervenit.

Drumurile din judeţ au fost libere. Cu o interdicţie pe Pasul Gutâi de 2 ore, pe DN 18 şi asta tot pentru a proteja ca să nu avem accidente şi să  fim  în prim planul emisiunilor care se ocupă de deszăpezire, ca  să nu zic altceva. Eu sunt mulţumit de  modul  în care s-au ocupat firmele de drumurile naţionale şi cele judeţene, cum a fost judeţul într-un fel al gospodăririi, al intrării şi  ieşirii  din anumite localităţi.”, a declarat Rohian.

Acesta a recunoscut că au fost câteva zone din judeţ, câteva comune „unde s-a reuşit abia azi noapte să se  intre, dar nu au fost probleme cu electricitatea, cu gazul, au fost două incendii la Sighet şi la Vălenii Şomcutei, nu am avut probleme cu gravidele sau cu persoanele cu dizabilităţi sau cele cu dializă. Acestea au fost problemele legate de protecţia populaţiei din punctul de vedere al instituţiei pe care o conduc şi-a făcut datoria”.

VEZI CUM S-A CIRCULAT IERI IN JUDET

Te-ar mai putea interesa

Loading...

10 COMENTARII

  1. De la un taran nu te poti astepta sa spuna alceva decat ii permite cultura sa, si aia nici macar vocationala. La el cura bautura in gura ca de altceva nu e in stare. Din pacate pentru maramureseni nu si/a facut deloc datoria nici el si nici institutia pe care o conduce.

  2. Cum poti fi multumit cand in Pasul Gutai traficul rutier a fost blocat. El nu a vazut ce s-a prezentat pe televiziunile nationale. Fudulia se plateste, la fel ca si prostia. La el problema a fost incendiile si nu modul cum se circula pe sosele. Gloria prefectus, vinum non facit philosophum!

  3. Asta cand deschide gura numai deservicii isi adduce! Ptiu bata-l sa-l te bata cine stiu, cum a ajuns prefect? Ne face judetul de rusine.

  4. Asa e Laura ai mare dreptate. L-au pus unii in functie pentru a satisfice interese de grup, in detrimentul altor oameni mai buni si mai competenti. Exemplu Sorin Rednic

  5. Apropo de oameni competenti, Se doreste schimbarea lui Mihai Patrascu de la aeroport. Barfitorii spun ca cel care ii va lua locul e Claudiu Florescu. Sforar sef prefectul Rohian.

  6. Ma papagal ce esti,ieri am trecut prin spatele Prefecturiiiiiii…………nici macar acolo nu era curat mai gunoi ordinar!!! Tu te mai numesti prefect?? Ne faci de rusine mai boritule!!!Cit tupeu sa ai sa vb asa? Rusineeee!!!!!

  7. un mare mincinos trebuia sa conduca el la ora 10 prin oras nu era facut nimic nici cu sare sau nisip nu era dat si vreo 2 utilaje umblau cu lamele pe sus RUSINE…….

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.