PRĂPĂD ÎN BAIA MARE – Mașini și case distruse, copaci rupți, drumuri închise temporar. Furtuna a lăsat dezastru în urma ei

2
3567

PRĂPĂD ÎN BAIA MARE O furtună anunțată în urmă cu câteva ore sub forma unei atenționări de tip cod portocaliu a făcut ravagii în municipiul Baia Mare, dar și în localitățile învecinate.

Bucăți de grindină, unele de mărimea unor mingi de biliard, au distrus mașinile băimărenilor și au spart chiar geamurile apartamentelor din blocuri.

Cetățenii sunt, în mare parte, dezamăgiți de sistemul IGSU, „Ro Alert”, care ar fi trebuit să îi avertizeze din timp de unele fenomene meteorologice extreme, spunând că au primit mesajele pe telefoane chiar în timp ce grindina le distrugea bunurile.

Rafalele de vânt au doborât copaci în mai multe zone din municipiu și au luat pe sus acoperișuri.

Vă prezentăm mai jos o galerie foto cu imaginile de după furtună surprinse și publicate de băimăreni pe rețeaua de socializare Facebook:

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. La 15 minute DUPA furtuna a transmis Ro-Alert, nu in timpul furtunii. De asemenea cealalta aplicatie DSU praf, dupa ploaie, la 5-10min a trimis alerte. Marca pura romaneasca pe bani publici si nu putini!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.