POSIBILĂ CRIMĂ – Doi oameni au dispărut fără urmă în Bistriță-Năsăud imediat după un incendiu la o casă

0
222

POSIBILĂ CRIMĂ  Un incendiu a mistuit o casă din Bistrița-Bârgăului vineri noaptea. Culmea, atât proprietarul casei, cât și un tânăr care locuia în apropiere, au dispărut fără urmă. Oamenii legii iau în calcul o posibilă crimă.

Incendiu cu multe semne de întrebare și două dispariții misterioase în Bistrița-Bârgăului. Vineri, după miezul nopții, un incendiu a mistuit o casă dintr-o zonă izolată a comunei Bistrița-Bârgăului. Clădirea în care își ducea veacul un bătrân de 82 de ani a ars ca o torță, fiind mistuite de flăcări și cele 4 capre ale proprietarului casei.

„Sâmbătă dimineața, în jurul orei 1:00, dispeceratul integrat ISU –SAJ a fost informat despre faptul că o casă de locuit dintr-o zonă greu accesibilă de pe raza localității Bistrița-Bârgăului a fost cuprinsă de flăcări. La locul indicat s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri cu autospeciale de stingere și un echipaj de prim ajutor SMURD. Casa a ars aproape în totalitate. Intervenția a durat mai bine de trei ore, iar după finalizare acesteia s-a început imediat o anchetă pentru a stabili cauza probabilă a incendiului. Deocamdată, cauza probabilă a incendiului este în curs de stabilire. În cadrul activității de cercetare anchetatorii nu exclud nicio ipoteză posibilă”, a declarat Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița, potrivit Bistrițeanul.ro.

Bătrânul de 82 de ani a fost de negăsit în momentul în care flăcările i-au cuprins casa. Acesta fusese văzut ultima dată cu câteva ore înainte de producerea incendiului. Dacă în prima fază s-a crezut că acesta a pierit în incendiul care i-a mistuit casa, anchetatorii au ajuns la concluzia că în mormanele de scrum și resturi nu sunt urme de cadavru uman, doar părți din caprele care au ars.

„Ca urmare a incendiului produs pe data de 6/7 octombrie anul curent, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. De asemenea, așteptăm rezultatul expertizei celor de la ISU pentru clarificarea cauzei care a dus la producerea incendiului. Întrucât proprietarul, un bătrân de 82 de ani din localitatea Bistrița-Bârgăului, nu a fost găsit la fața locului, polițiștii efectuează căutări în vederea găsirii acestuia”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro, Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Citește continuarea articolului, AICI.

Sursă foto și video.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.