POLITIA RUTIERA – Infractiuni rutiere inregistrate la Sacalaseni, Satu Noui de Jos si Sarasau

0
92

În timpul unei activităţi de supraveghere a traficului rutier pe drumul judeţean 182 B, prin localitatea Săcălăşeni, un echipaj al Secţiei de poliţie rurală Groşi a oprit pentru verificări un autoturism cu numere provizorii de înmatriculare (jud. Cluj). În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a constatat faptul că numerele de înmatriculare provizorii nu mai erau valabile încă din anul 2010. Mai mult, comparând datele tehnice ale autovehiculului cu cele aflate în evidenţe, s-a constatat că acestea nu corespund. Astfel, faţă de conducătorul autoturismului, Ovidiu C., de 39 de ani, din Copalnic Mănăştur, se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punerea în circulaţie pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

Barbat din Grosi, beat la volan

Pe acelaşi drum judeţean, pe raza localităţii Satu Nou de Jos, poliţiştii au oprit în trafic un alt autoturism care circula din direcţia Baia Mare spre Săcălăşeni. La volanul autoturismului se afla Mircea P., de 47 ani,  din Groşi. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilo-test care a indicat faptul că acesta consumase băuturi alcoolice, indicând peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorului auto i s-au recoltat probe de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

Un sofer din Sarasau, prins beat la volan

Ştefan L., de 36 de ani, conducea un autoturism, ieri, pe D.N. 19. Pe raza localităţii Sarasău, un echipaj al Biroului Rutier Sighetu Marmaţiei, l-a oprit pentru verificări şi a constatat că bărbatul băuse mai mult alcool decât permite legea rutieră conducătorilor auto. Aparatul etilo-test a indicat o valoare de peste 0, 40 mg/l alcool pur în aerul expirat şi a fost condus pentru recoltarea probelor biologice de sânge  în vederea stabilirii alcoolemiei.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.