POLIȚIA ROMÂNĂ – Peste 120 de persoane dispărute, găsite în ultima săptămână

0
1139

POLIȚIA ROMÂNĂ  Poliţiştii români au depistat, în ultima săptămână, 124 de persoane date dispărute, cele mai multe dintre acestea fiind minori. Copiii au fost fie încredinţaţi familiilor, fie internaţi în centre special destinate lor.

În perioada 12 – 18 mai, poliţiştii români au identificat 124 de persoane semnalate ca fiind dispărute, 92 dintre acestea fiind minori care nu au fost victime ale vreunei infracţiuni. Aceştia fie au fost încredinţaţi familiilor, fie au fost internaţi în centre special destinate lor. În aceeaşi perioadă au fost depistate alte 62 de persoane date în urmărire.

Dintre acestea, 46 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, pe numele a cinci dintre ele existau mandate de arestare preventivă, opt persoane aveau emise pe numele lor mandate europene de arestare, doi dintre urmăriţi aveau emise sentinţe de internare în unităţi medicale de specialitate, iar o persoană era urmărită prin Biroul Naţional Interpol.

Printre cei daţi în urmărire şi descoperiţi de către poliţişti în ultimele zile se numără un bărbat din judeţul Galaţi condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru tentativă de omor, precum şi un bărbat din Teleorman cu o condamnare la şapte ani de detenţie pentru aceeaşi infracţiune.

 

Sursă info.

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.