POLITIA IN ACTIUNE – Se fura orice,incepand de la bunuri din locuinte la cablu de transmisiuni si chiar stiuleti de porumb

0
111

Autori de furturi identificaţi la Sighet Marmaţiei
Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Sighetu Marmaţiei i-au identificat ieri pe autorii mai multor furturi comise în ultimele două luni din locuinţe sau dependinţe de pe raza municipiului de peste deal. Suspecţii spargerilor din locuinţe sunt: Mihai B., de 32 de ani, din Săpânţa şi Marin Z., de 32 de ani, din Sighet. În sarcina celor doi infractori s-au reţinut trei spargeri de locuinţă şi o tentativă de furt. Cei doi tineri au fost reţinuţi pentru o perioadă de 24 ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmaţiei, cu propunere de arestare preventivă.

Trei tineri au fost surprinşi la furat de ştiuleţi de porumb
Luni, 3 septembrie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din Sighetu Marmaţiei au fost sesizaţi de un cetăţean din municipiu, despre faptul că mai multe persoane sustrag porumb, cu o căruţă, de pe o parcelă de pe strada Dobăeş, de la marginea localităţii.
La faţa locului s-a deplasat o patrulă de siguranţă publică care i-a surprins la furat pe făptuitori. Aceştia au fost identificaţi ca fiind Samir V., de 16 ani, Eugen K., de 16 ani şi Elvis K., de 22 de ani, toţi din Sighetu Marmaţiei. Poliţiştii au identificat şi proprietarul terenului respectiv, de unde s-a sustras cantitatea de 140 de kg ştiuleţi de porumb, prejudiciu recuperat în totalitate şi predat părţii vătămate. Suspecţii sunt cercetaţi în prezent sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Cablu de prospecţiuni seismice, tăiat şi sustras la Leordina
Luni seara, la ora 20, 30, Poliţia rurală Vişeu de Sus a primit o solicitare de intervenţie, din partea unei echipe care asigură paza bunurilor unei societăţi cu profil de prospecţiuni geologice şi seismice, de pe raza comunei Leordina. Astfel, paznicii, în timpul efectuării unui rond de serviciu, au surprins o persoană care sustrăgea cablul de transmisiuni date seismologice. Bărbatul a fost identificat, de către poliţiştii sosiţi la faţa locului, în persoana lui Vasile R., de 53 ani, din Leordina. Acesta, cu ajutorul unui cleşte metalic a secţionat cablul în lungime de aproximativ 50 metri liniari, aparţinând firmei susmenţionate şi a încercat să îl transporte cu o roabă când a fost surprins în acel moment asupra faptei de către agenţii de pază. Întreaga cantitate de cablu sustras a fost recuperată şi predată reprezentanţilor firmei prejudiciate ( prejudiciu estimat la 1.600 euro). Bărbatul în cauză este cercetat în prezent sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.