POLITIA IN ACTIUNE – Amenzi în valoare de peste 2.200 de lei aplicate de către poliţişti pentru abateri la codul rutier

0
89

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Baia Mare au efectuat ieri, 05.06.2012 o acţiune pe linie de prevenire a accidentelor rutiere provocate pe fondul neacordării de prioritate pietonilor. Cu această ocazie, poliţiştii au constatat 15 abateri la normele rutiere, pentru care au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.240 lei. De asemenea, pentru neacordare de prioritate pietonilor, poliţiştii au reţinut 11 permise de conducere .

La nivelul judeţului Maramureş, marţi s-au înregistrat trei infracţiuni rutiere astfel: o infracţiunela Baia Marepentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără permis şi douăla Vişeude Sus, pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi respectiv pentru conducere fără permis specific categoriei din care făcea parte autovehiculul (cat. C).

Un tânăr de 23 de ani din Borşa are de ispăşit un an şi jumătate de închisoare pentru tâlhărie

 Marţi, 05 iunie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Borşa l-au identificat si reţinut,  pe raza localităţii, pe Pavel M., de 23 ani, din Borşa pe numele căruia a fost emis un mandat de executare a pedepsei închisorii. Mandatul a fost emis de către Judecătoria  Dragomireşti, cel în cauză fiind condamnat la 1 an si 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Până la încarcerarea condamnatului în penitenciar, a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Maramureş.

Poliţia Municipiului Baia Mare solicitată să intervină la o situaţie conflictuală în Piaţa Izvoarele

Ieri, ora 12, 00, Poliţia Municipiului Baia Mare a fost sesizată prin S.U.A.U. 112 despre faptul că la sediul societăţii comerciale care administrează Piaţa Izvoarele, din Baia Mare, o persoană ar fi intrat fără drept.La faţa locului s-a deplasat o echipă de siguranţă publică pentru verificări şi clarificarea situaţiei. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că persoana în cauză, Constantin M., de 53 ani, din Baia Mare, este noul administrator al societăţii respective şi avea drept de a pătrunde în sediul acesteia. Pentru a certifica acest drept, cel în cauză a prezentat poliţiştilor un document emis de O.N.R.C – O.R.C. de pe lângă Tribunalul Maramureş din care reiese faptul că are funcţia de preşedinte al consiliului de administraţie al societăţii în cauză.

8, 5 mc de lemn confiscat şi 5.000 de lei amenzi în urma unei acţiuni pe linie silvică în zona Novăţ

Poliţiştii din Vişeu de Sus, în colaborare cu parteneri din cadrul Serviciului Poliţiei de Frontieră Vişeu de Sus, au efectuat ieri, 5 iunie, o acţiune comună privind prevenirea infracţiunilor silvice. Oamenii legii au acţionat in zona Novăţ – Delta Nova şi strada Râului iar cu această ocazie au identificat trei cazuri în care s-au încălcat prevederile Codului Silvic. S-au aplicat în total sancţiuni contravenţionale în valoare de 5.000 lei şi s-a ridicat, în vederea confiscării, cantitatea de 8, 5 mc material lemnos.

 

 

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.