PERCHEZIȚIILE DIN CARTIERUL SĂSAR – Patru tineri arestați preventiv. Printre ei s-ar afla și „Șobolanul”, capul rețelei de distribuire a drogurilor

0
3106
Sursă foto: Știri Teleorman

PERCHEZIȚIILE DIN CARTIERUL SĂSAR   Noi informații cu privire la acțiunea de amploare a polițiștilor, în cartierul Săsar din municipiul Baia Mare. În urmă cu două zile, zeci de polițiști de la Serviciul de Combatere a Crimei Organizate și Antidrog Maramureș au descins în mai multe locuințe din cartierul Săsar al municipiului.

Patru tineri care ar avea legături cu distribuția de droguri în Baia Mare au fost atunci reținuți de către oamenii legii.

Ieri, 10 septembrie, cei patru tineri, printre care s-ar afla și șeful rețelei de distribuție a drogurilor, au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Potrivit surselor vasiledale.ro, șeful rețelei ar fi cunoscut în lumea interlopă cu porecla „Șobolanul”. Mai mult, acesta se pare că ar avea domiciliul în cartierul Vasile Alecsandri din Baia Mare.

Tinerii ar fi fost supravegheați timp de mai multe luni de către ofițerii antidrog, existând de mai mult timp suspiciunea că aceștia se ocupă cu vânzarea stupefiantelor.

 

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.