PERCHEZIŢII – Mascaţii au descins la persoane bănuite de evaziune fiscală

0
280

În această dimineaţă, poliţişti din Capitală efectuează 10 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov şi pun în aplicare 7 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în domeniul achiziţiilor intracomunitare de autoturisme.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

La data de 29 iunie a.c., poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, efectuează 10 percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţului Ilfov şi pun în aplicare 7 mandate de aducere, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în domeniul achiziţiilor intracomunitare de autoturisme.

Din datele şi probele administrate în cauză, rezultă presupunerea rezonabilă că bănuiţii, în perioada 2008 – 2011, ar fi omis să înregistreze în evidenţele contabile operaţiunile comerciale desfăşurate, în scopul sustragerii de la îndeplinirea obligaţiilor fiscale.

Prejudiciul creat bugetului consolidat al statului este de aproximativ 3.335.000 de lei.

Persoanele vizate urmează a fi audiate la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice – Poliţia Sectorului 2.

Acţiunea beneficiază de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.