PENTRU UN TRAFIC MAI SIGUR – Poliţiştii din Baia Sprie au acţionat pentru combaterea vitezei excesive

0
189

PENTRU UN TRAFIC MAI SIGUR Poliţiştii rutieri desfăşoară zilnic activităţi de impunere a legii şi de conştientizare a participanţilor la trafic cu privire la pericolul la care se expun prin nerespectarea normelor legale.

Pentru că depăşirea limitei legale de viteză ocupă un loc important în ierarhia principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, poliţiştii din Baia Sprie au desfăşurat joi, 22 iunie, activităţi axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză.

Astfel, au fost supravegheate drumurile publice din oraş, au fost controlate mai multe autovehicule şi ca urmare a nerespectării normelor rutiere au fost aplicate 16 sancţiuni contravenţionale.

Nouă şoferi care au depăşit regimul legal de viteză dar şi alţii care s-au abătut de la respectarea altor norme legale vor scoate din buzunare aproximativ 6 000 de lei pentru a-şi plăti amenzile.

Un alt şofer care a efectuat o depăşire neregulamentară a rămas fără permisul de conducere.

Poliţiştii rutieri împreună cu cei de ordine publică vor fi şi pe parcursul weekendului prezenţi pe principalele artere de circulaţie din judeţ pentru depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale axate în principal pe depăşirea limitei legale de viteză şi pun astfel în pericol siguranţa traficului rutier.

Sălăjean cu permisul suspendat depistat la volanul unui autoturism neînmatriculat

Ieri dimineaţă, în timp ce acţionau pentru supravegherea traficului rutier şi prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe strada Drumul Barajului din Mara.

Şoferul, un tânăr de 28 de ani, din judeţul Sălaj, avea permisul de conducere suspendat. De asemenea, verificările efectuate de poliţişti au relevat că autoturismul condus era neînmatriculat.

În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul comiterii de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.