PE SURSE/PRESASM: Gașca care a spart zeci de mașini în Satu Mare operează în toată România

0
387

Reporterii PresaSM au intrat în posesia unor noi informații în cazul spargerilor de mașini din noaptea de vineri spre sâmbătă în municipiul Satu Mare. Polițiștii merg pe varianta unor hoți numiți și ”voiajori”. Și asta pentru că dau lovituri în mai multe zone din România, apoi se fac nevăzuți. Tocmai din această cauză sunt mai greu de prins de polițiștii din județul Satu Mare, fiind nevoie de o conlucrare cu oamenii legii din alte județe. 

Dacă surse oficiale au vorbit despre 15 mașini sparte de hoți, în realitate vorbim de peste 60 de mașini! De altfel, acest val de spargeri a produs tensiune în rândul oamenilor legii. Cu atât mai mult cu cât este o situație aproape fără precedent. Iar hoții sunt încă tot în libertate.

Jurnaliștii de la PresaSM reamintesc că un val de spargeri din mașini a avut loc în municipiul Satu Mare, cu predilecție în Cartierul Micro 14 din municipiul Satu Mare.
Surse ale lor spun că mai multe autovehicule au fost sparte în parcările din Cartierul Micro 14. Ținte au fost DOAR autoturismele Dacia Logan, modelul mai vechi.

Reporterii PresaSM au mai aflat că metoda folosită a fost una simplă: au forțat sistemele de închidere ale mașinilor.

Hoții nu prea au furat sisteme audio sau alte bunuri electronice, aceștia preferând banii. În acest sens, au cam răvășit interiorul mașinilor pe care le-au spart.

Polițiștii au luat astăzi mai multe amprente de pe mașinile sparte și speră să găsească o anumită potrivire în bazele de date ale Poliției.
În paralel, oamenii legii se folosesc și de sistemul de informatori, sperând să obțină o direcție în cadrul anchetei. Cert este că unii proprietari de mașini nu au mai depus plângere, fiindcă singura pagubă a fost doar distrugerea sistemului de închidere.

Sursa info și foto: PresaSM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.