PAZA BUNĂ – Jandarmii maramureșeni vor asigura măsurile de ordine publică la competiţiile sportive din weekend

0
256

PAZA BUNĂ Pe timpul competiţiilor sportive din acest sfârşit de săptămână, Jandarmeria Maramureş va asigura măsurile de ordine publică pentru siguranţa şi protecţia participanţilor, în vederea desfăşurării în condiţii optime a acestor manifestări.

PAZA BUNĂ Duminică, 2 aprilie, între orele 16:00 şi 18:00, pe stadionul din Săliştea de Sus se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Recolta Săliştea de Sus şi Iza Dragomireşti, meci de campionat, din Liga a IV-a, etapa a XIV-a.

Pe stadionul din Bogdan Vodă, în inervalul orar 14:00-18:00, va avea loc meciul de fotbal dintre echipele Metalul Bogdan Vodă şi AS Remeţi (juniori şi seniori), meci de campionat, din Liga a IV-a, iar pe stadionul din localitatea Satulung, între orele 16:00 şi 18:00, se va desfăşura meciul de fotbal dintre echipele Carmen Satulung şi Tractorul Satulung, meci de campionat, din Liga a V-a, etapa a XIV-a.

Pentru desfăşurarea evenimentelor sportive în condiţii de siguranţă publică, jandarmii informează suporterii că legislaţia în vigoare interzice persoanelor fizice deţinerea, folosirea sau efectuarea oricăror operaţiuni cu materiale pirotehnice, spectatorii nu au voie să introducă în zona desfăşurării competiţiilor sportive astfel de obiecte care pot pune în pericol securitatea persoanelor.

Participanţii la aceste manifestări trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă.

Efectivele de jandarmi vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică la aceste manifestări sportive, prin activităţi specifice pentru desfăşurarea în bune condiţii a acestora, acordând atenţie măsurilor de prevenire şi combatere a fenomenului contravenţional şi infracţional.

Jandarmeria recomandă participanţilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Cetăţenii pot solicita ori de câte ori este nevoie sprijinul forţelor de ordine publică, fie prin contact direct, fie prin apelarea numărului unic de urgenţe 112.

Informaţii furnizate de IJJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.