ORDINE ÎN BAIA MARE – Marcaje noi și reparații pe toată raza orașului

1
974

ORDINE ÎN BAIA MARE  Străzile municipiului Baia Mare au început să capete o nouă înfăţişare. Simultan cu demararea reparațiilor curente și capitale la drumuri, a început și marcarea străzilor. În funcţie de destinaţia parcării, culorile utilizate pentru a le semnaliza sunt diferite, pentru a putea să fie diferenţiate mai uşor.

Marcarea străzilor se realizează într-un nou concept pe care după ani de zile de luptă de convingere am reușit să îl impun. Respectiv stațiile de autobuz mari, în număr de aproape 70, vor fi vopsite integral cu culoarea galbenă, locurile de parcare rezervate persoanelor cu dizabilități vor fi vopsite integral în albastru, iar la bordură se va trasa o linie albă de delimitare continuă sau întreruptă, în funcție de posibilitatea de a parca”, a spus Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare.

Pentru trecerile de pietoni, vopsite în alb și roșu, dar și pentru suprafețele vopsite integral menționate mai sus se va utiliza o altă vopsea, sau concentrație, respectiv tehnologie de aplicare astfel încât să nu mai existe problema derapajelor și a alunecării.

 

Sursă info: Emaramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.