OPERAȚIUNE DIICOT – Un bărbat din Zalău a fost prins în timp ce ridica un colet venit din Spania, plin cu cannabis

0
464

OPERAȚIUNE DIICOPT  Joi, 3 noiembrie, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Sălaj au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Engheș Emil pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri, trafic de droguri în formă continuată și introducerea, în mod ilegal, în România de droguri de risc.

În cauză există suspiciunea rezonabilă că în cursul anului 2017, inculpatul Engheș Emil a procurat din Spania diferite cantități de cannabis, droguri care au fost introduse ulterior în țară, prin diferite firme de curierat, și vândute unor tineri la prețuri cuprinse între 50-60 lei gramul.

La data de 1 noiembrie 2017, inculpatul Engheș Emil a fost surprins în flagrant, pe raza localității Bîrsău Mare, în timp ce ridica un colet ce conținea droguri de risc, respectiv cantitatea de aproximativ 1 kg de cannabis disimulate în interiorul a două boxe audio, expediate din Spania, prin intermediul unui serviciu de curierat.

În cursul zilei de vineri, inculpatul Engheș Emil urma a fi prezentat Tribunalului Sălaj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Acţiunea a fost efectuată împreună cu ofiţeri de poliţie din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sălaj.

Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, suspecții şi inculpații beneficiază de drepturile şi garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum şi de prezumția de nevinovăție”, precizează DIICOT Sălaj.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.