O PERSOANĂ ÎNCARCERATĂ / ULTIMA ORĂ – Accident grav în intersecția de la RFN din Baia Mare. Două mașini au fost făcute praf

1
5624

O PERSOANĂ ÎNCARCERATĂ / ULTIMA ORĂ  Un accident de circulație deosebit de grav s-a petrecut în urmă cu câteva minute în municipiul Baia Mare. În accident au fost implicate două autoturisme marca Volkswagen Golf și Audi înmatriculat în străinătate.

Loading...

Accidentul s-a petrecut astăzi dimineață (1 septembrie) la intersecția dintre străzile Victoriei și Dimitrie Cantemir din Baia Mare.

Impactul dintre cele două autoturisme a fost unul puternic. Mașina marca Volkswagen s-a oprit pe trotuar, lângă un stâlp. Din fericire, nici un pieton nu a fost rănit. Potrivit primelor informații, șoferul autoturismului marca Volkswagen a rămas încarcerat între fiare, acesta fiind rănit în urma impactului.

Mai multe echipaje de salvare, Poliție și descarcerare s-au îndreptat imediat spre locul accidentului. Polițiștii urmează să stabilească cum s-a produs incidentul și cine se face vinovat de acesta.

Această intersecție este deja recunoscută pentru numărul mare de accidente. Cele mai multe se produc din cauza neacordării de prioritate.

ActualMM

Credit foto: Tomai Paul / Osan Marius

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.