O NOUĂ ETAPĂ DIFICILĂ – BCM Baia Mare își dorește victoria cu vicecampionii României

0
215

O NOUĂ ETAPĂ DIFICILĂ BCM Baia Mare se pregătește de o nouă etapă dificilă în cadrul Ligii Naționale de Baschet. Echipa antrenată de Sebastian Man și Dan Donca vor da piept cu vicecampioana ediției anterioare, BC Mureș.
O NOUĂ ETAPĂ DIFICILĂ Partida se va desfășura în Sala Polivalentă „Lascăr Pană” din Baia Mare mâine, 5 noiembrie, cu începere de la ora 16:00, ocazie cu care echipa nou-promovată în Liga Națională după o pauză de 26 de ani pentru baschetul băimărean lansează un nou concurs pentru spectatori.

O echipă care în ultimele două sezoane a jucat finala Ligii Naționale, dar a pierdut de fiecare data trofeul. Acesta este adversarul de mâine al BCM Baia Mare.

„Au un nucleu de jucători foarte experimentați care joacă de foarte multă vreme împreună. Ca și orice echipă au plusuri și minusuri. Noi ne dorim să speculăm minusurile lor și să câștigăm acest meci”, a declarat Sebastian Man, antrenorul principal al echipei BCM Baia Mare.

Tinerețea jucătorilor de la BCM Baia Mare poate fi un plus pentru echipă în partida de mâine, consideră antrenorul secund al formației băimărene, Dan Donca.

„Antrenamentele au decurs bine. Ne așteptăm la un meci în compania unei echipe bine închegate darn oi avem o echipă tânără și sperăm să îi surprindem cu viteza noastră”, a spus Dan Donca.

Lotul BCM Baia Mare înregistrează înaintea meciului doar trei accidentări. Este vorba despre Tohătan și Stoica care au reluat antrenamentele dar nu pot face față încă unei partide și de Porumb care va reveni în perioada de pregătire în aproximativ două săptămâni.

„Meciul de mâine va fi un meci greu. Adversarul nostru este o echipă puternică cu doi dintre cei mai buni marcatori din Liga Națională. Am avut o perioadă de antrenamente foarte bună și din confruntarea de mâine ne dorim victoria. Noi vom da totul pe teren pentru victorie.

Suntem o echipă mult mai unită și am progresat foarte mult individual și ca și echipă de la debutul campionatului”, a spus Florin Ilicov, jucător la BCM Baia Mare.

Concurs de selfie-uri

Odată cu partida BCM Baia Mare-BC Mureș, reprezentanții clubului băimărean au lansat un concurs de selfie-uri. Pentru a se înscrie în competiție participanții la meci trebuie să își facă o poză cu prietenii sau cu jucătorii echipei, iar în fotografie să fie tag-uit clubul BCM Baia Mare.

Poza care va strânge cele mai multe like-uri timp de o săptămână va fi premiată de club cu un abonament valabil tot sezonul la meciurile echipei BCM Baia Mare.

Mai mult, spectatorii vor putea mâine participa și la diverse tombole, pe baza biletului de intrare la meci, premiile fiind puse în joc de sponsorii echipei.

Simona Vasiac

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.