O NOUĂ ACHIZIŢIE – Andrei Butnaru, cel mai tânăr jucător al echipei Știința Explorări

0
265

O NOUĂ ACHIZIŢIE Andrei Butnaru este cea mai recentă achiziție a echipei Știința Explorări. Andrei este născut în data de 9 februarie 1998 la Piatra Neamț, are 2,06 m înălțime și evoluează pe postul de centru.


În ultimul an a evoluat cu dublă legitimare la LPS Piatra Neamț (locul 6 la turneul final al juniorilor) și CSM Suceava (locul 4 la turneul de promovare în divizia A1).

Loading...

„Propunerea de a semna cu Știința Explorări a venit de la domnul antrenor Marius Botea.

M-a urmărit la turneul final al juniorilor și cel de promovare în prima divizie, ambele disputate în Baia Mare, și cred că a considerat că am calitățile necesare pentru a juca la această echipă.

M-au căutat și alte cluburi dar cred că Știința Explorări este pentru mine varianta ideală, acum când de abia mi-am încheiat junioratul. Știu că există o concurență puternică pe postul meu, iar pe Ștefan Lupu și Codrin Mocanu îi cunosc foarte bine, deoarece au jucat și ei la Piatra Neamț.

Eu doresc să mă pregătesc cât mai bine, să progresez constant și să nu-i dezamăgesc pe cei care au încredere în mine”, a declarat tânărul jucător.

Andrei Butnaru a semnat un contract pe două sezoane cu Știința Explorări.

Info şi foto www.stiintaexplorari.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.