NUNTĂ DE LUX – Al Bano şi Romina Power şi-au căsătorit fata

0
651

NUNTĂ DE LUX. Al Bano și Romina Power au avut parte de o petrecere de un lux orbitor în acest sfârșit de săptămână. Fiica lor, Cristel Carrisi, s-a căsătorit cu un milionar originar din Croația. De la marele eveniment nu au lipsit vedetele muzicii italiene. Mai mult, doi români au fost și ei prezenți la eveniment.

Nunta a avut loc în orașul Lecce, la biserica San Matteo, iar printre invitați s-au numărat și solistul Toto Cotugno, dar şi celebra creatoare de modă Laura Biagiotti.

Doi români au figurat și ei pe lista invitaților. Este vorba despre Irina Nicolae, fetiţa cu codiţe din fosta trupă ASIA, şi soţul ei, Marius Vizer, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Judo. Cei doi au strălucit la marele eveniment. Irina a purtat o rochie neagră, accesorizată perfect cu o brățară și cercei cu pietre prețioase.

În centrul atenției, toate privirile au fost ațintite către Cristel Carrisi, fiica lui Al Bano şi Romina Power, cel mai iubit cuplu de artişti al anilor ’70-’80. Aceasta s-a căsătorit cu Davor Lukšic, originar din Croația, a cărui avere a fost estimată la 240 de milioane de euro.

Sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.