SUPUS NECONDIȚIONAT – Ministrul maramureșean Gheorghe Șimon face orice ca să rămână în funcție

7
734

SUPUS NECONDIȚIONAT Gheorghe Şimon, ministru al Economiei şi deputat PSD Maramureş, declară că se va supune „necondiţionat” oricărei decizii care va fi luată de către CExN, susţinând că liderii centrali ai partidului şi factorii decizionali ai Guvernului trebuie să dea dovadă de unitate.

Într-un comunicat de presă transmis sâmbătă, Gheorghe Şimon susţine că România are nevoie de stabilitate şi o bună guvernare, iar el se va „supune necondiţionat” oricărei decizii care va fi luată de către CExN.

„În calitate de parlamentar ales şi în calitate de ministru numit de către colegii mei din PSD, consider că, în primul rând, România are nevoie de stabilitate şi de o bună guvernare, pentru ca măsurile propuse în campania electorală din 2016 să poată fi respectate, în totalitate. Am ajuns deputat PSD Maramureş, la al doilea mandat, prin votul liber exprimat de cetăţenii judeţului pe care îl reprezint, fiind o poziţie care mă onorează şi mă responsabilizează. Am fost numit ministru al Economiei de către colegii mei din PSD, în cadrul unei şedinţe de Comitet Executiv al partidului. Mesajul meu către toţi cei care mi-au acordat încrederea, învestindu-mă cu votul lor, este acela că mă voi supune, necondiţionat, oricărei noi decizii care va fi luată de către CEx al PSD.

Înainte de toate primează interesele României şi ale românilor. România are nevoie de stabilitate, de coerenţă şi de o bună guvernare. Pentru a putea asigura această bună guvernare, este imperios necesar ca liderii centrali ai partidului şi factorii decizionali ai Guvernului să dea dovadă de unitate, de înţelegere şi să ia decizii în consens cu interesul ţării”, a spus Gheorghe Şimon.

Şimon a adăugat că decizia partidului este hotărâtoare în ceea ce priveşte poziţia lui de ministru.

„Toţi miniştrii Cabinetului Tudose au fost propuşi de către partid, iar eu mă voi supune oricărei decizii de partid care va fi luată în cadrul primului CEx al PSD. Sunt om politic şi am fost numit politic în funcţia de ministru, motiv pentru care decizia partidului este hotărâtoare în ceea ce priveşte poziţia mea de ministru în Guvernul României”, a mai declarat ministrul Economiei.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

7 COMENTARII

  1. Cum sa pui ministru al economiei un individ dintr-un judet fara economie,unde PSD in afara de maimutareli artistice nu a fost in stare sa faca nimic ,nici macar un amarat de parc industrial? De asta e plin guvernul din mari specialisti din judete aflate in buda,Teleorman si Maramures.Auzi :,,interesele Romaniei si a romanilor”!

  2. Si mai ales, un individ care a bagat in insolventa o firma…
    cum ar putea relansa economia tarii?!?
    Oricum, asta nu conteaza pentru „interesele Romaniei si a romanilor”…!

  3. Asa guvern ,asa oameni ! Simon se tine ca si scaiul de oaie . Ce a facut acest individ insolit pentru tara,pentru Maramures?Se declara un soldat diciplinat al partidului, in ideea de a se mentine pe functie,evident in interes propriu si de grup.Cuvintele sunt de prisos in ceea ce-l priveste pe aces tpersonaj,cu un CV ,mai incosistent deca cel al Vioricai-Vasilica Dancila.In cazul de fata patriotismul local nu ne tine de cald,pentru ca Simon a fost si este acelasi necuvantator ,dezinteresat de electoratul sau si de economia tarii.El are procupari de alta natura,care sa-l determine sa savureze avantajele celui aflat la putere.Regretabil e ca PSD Maramures promoveaza pentru inalte demnitati in stat,astfel de oameni lipsiti de valoare si responabilitateToti avem de pierdut,iar idivizii de acest tip parvin si acumuleaza venituri fabuloase..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.