NU L-A PUTUT EVITA – Un șofer de 19 ani din Bistrița a accidentat un om al străzii pe trecerea de pietoni

0
185

NU L-A PUTUT EVITA  Un accident de circulație s-a produs aseară, 4 februarie, în Bistrița. Victima incidentului a fost un om al străzii. Se pare că acesta a trecut strada pe trecerea de pietoni, pe culoarea roșie. La volan se afla un șofer tânăr de 19 ani.

Accidentul s-a produs aseară, pe Bulevardul Republicii. Implicat a fost un om al străzii, care își face veacul în zona gării din Bistrița de ani buni, numit de taximetriști „Boxu`”.

Se pare că bărbatul, care avea asupra sa și un cărucior de cumpărături cu care transporta diverse alimente și obiecte, a trecut strada pe trecerea de pietoni, însă pe culoarea roșie a semaforului, relatează Bistrițeanul.ro.

Un șofer începător nu l-a mai putut evita pe bărbat și l-a lovit în plin cu autoturismul. Șoferul, care are carnet doar de un an, spune că bărbatul i-a sărit în față și nu l-a mai putut evita. De asemenea, acesta susține că nu avea viteză mare.

Cu toate acestea, la fața locului a apărut un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean, care l-a preluat pe bărbat și l-a dus la spital. Se pare că acesta a fost rănit ușor în urma impactului.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.