NU A SUPRAVIEŢUIT – Tânărul băimărean care a leşinat într-un club la petrecerea de Halloween a decedat. Avea doar 31 de ani şi era jurist la ISJ Maramureş

0
11382

NU A SUPRAVIEŢUIT În dimineaţa de joi, 3 noiembrie, Alin, tânărul care a leşinat într-unul dintre cluburile din Baia Mare la petrecerea de Halloween, a decedat.

Avea 31 de ani şi lucra de aproximativ 5 ani la Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş ca jurist.

Trăia singur de ani buni, fiind divorţat de soţie, dar avea o situaţie materială bună. Mergea zilnic la sală fiind obsedat de sport, dar fuma destul de mult.

Aceiaşi colegi mai spun că tânărul obişnuia să-şi administreze suplimente alimentare pentru a-şi creşte masa musculară, scrie Jurnal MM.

La petrecerea la care a participat la finele săptămânii trecute, tânărul ar fi amestecat energizante, alcool şi probabil şi substanţe interzise care i-au fost fatale. El a căzut secerat în club şi, în ciuda eforturilor depuse de medicii chemaţi să intervină, şansele lui de revenire au fost minime spre zero.

Bărbatul era internat la Secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă „Dr. Constantin Opriş” Baia Mare şi era ţinut în viaţă de aparate.

În toată această perioadă, medicii au fost rezervaţi în ceea ce priveşte şansele lui, dar colegii care îl apreciau s-au rugat în permanenţă pentru o minune dată fiind vârsta lui şi condiţia fizică de invidiat.

Din păcate nici eforturile medicilor şi nici rugăciunile colegilor nu l-au mai putut ajuta pe Alin.

Info

citeşte şi HALLOWEEN ÎN BAIA MARE – Un bărbat a fost resuscitat într-un club după ce ar fi consumat substanțe interzise. Medicii de pe ambulanță, înjurați și amenințați de către petrecăreți

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Dragi jurnalisti, observ din articolul in care voi actualizati stirea despre tanarul resuscitat la o petrecere de Halloween, ca targetul vostru este sa denigrati acest suflet plecat prea devreme dintre noi . Citindu-va articolul , am remarcat cat accent se pune pe ce a facut de a ajuns aici , uitand sa transmiteti condoleante familiei si sa scrieti si voi un Dumnezeu sa te odihneasca ! Oare ce scrieti voi acolo , e chiar intru totul adevarat ? Oare va pasa de familia distrusa ? Familie, care in ziua copilul lor a parasit aceasta lume , trebuie sa va citeasca articolul , lipsit de respect .
    Am fost si eu jurnalist , si inteleg dorinta de a relata un articol de mare interes , dar lipsa voastra de respect si de omenie , sincer , nu o mai inteleg .
    Dumnezeu sa il odihneasca ! Iar familiei multa putere in aceste clipe devastatoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.