NO COMMENT/LA LOPATĂ, BĂIMĂRENILOR! – Primăria Baia Mare nu spune nimic despre deszăpezire, dar pune cetățenii la treabă

10
2437

NO COMMENT La 24 de ore după ce ninsoarea a îngenuncheat pentru a doua oară în această iarnă Baia Mare, vine şi reacția de la primărie.

NO COMMENT Nu, nu e vorba despre un anunț legat de acțiuni de deszăpezire care să mai salveze băimărenii de haosul din oraş. Ci un fel de convocare pentru cetățeni: la lopată, băimăreni!

Loading...

Viceprimarul Noemi Vida semnează anunțul postat pe site-ul municipiului, pe care vi-l redăm mai jos, primarul interimar fiind în concediu.

Într-adevăr, e nevoie să dăm dovadă de simț civic, să curățăm zăpada din fața blocului, a casei sau a firmei, dar să vii tu ca autoritate locală să apelezi la spiritul meu civic când de 24 de ore te prefaci că nu a nins şi oamenii nu-s revoltați…

Ce să mai?! No comment!

„Având în vedere temperaturile extreme negative (ger) prognozate pentru zilele următoare de către Administrația Națională de Meteorologie, autoritățile administrației publice locale adresează persoanelor fizice și juridice de pe raza municipiului Baia Mare, solicitarea de a curăța de zăpadă căile de acces aferente imobilelor unde domiciliază sau își desfășoară activitatea societățile comerciale, inclusiv pe cele care le dețin în proprietate.

De asemenea, solicitarea de a îndepărta zăpada de pe trotuare și alei pentru asigurarea traficului pietonal o adresăm și în zona imobilelor, unde la parter funcționează societăți comerciale, magazine sau prestatori de servicii.

Apelăm la Asociațiile de Proprietari și Consiliile Civice de Cartier să sprijine această acțiune și să întreprindă demersurile necesare pentru ca cetățenii să dea dovadă de spirit civic și a degaja zăpada inclusiv din parcările rezidențiale și a garajelor amplasate în zona blocurilor de locuințe. Cu stimă și respect, Viceprimar, Noemi Vida”.

ActualMM

10 COMENTARII

 1. Nu exagerați, sunt solicitări normale, îndemnuri de a curăța zăpada din fața imobilelor și a mașinilor.
  Ce a ieșit e altceva. Ce să faci? Grea e viața la el ungura.
  Aștept ca poliția locală să întregească bugetul, prin amenzi date celor ce nu-și curăță intrarea, dar mă îndoiesc ca Perian va face ceva.

  • ce ai fumat băiete ?? dacă nu știi să scrii în limba bunicii tale , scrie in another language , please , so that we could understand you… got it ?

 2. A ajuns udmr si liberalii sa conduca orasul! Se vede deja clar, ca doar Catalin Cherechers a reusit sa faca ceva in Baia Mare, dar n-a fost bun pentru smecheri.Restul ZERO!!!

 3. Interesant este ca toata lumea este revoltata dar nu s-a strans nimeni la primarie sa ii sperie putini pe „edili”. In alte tari, in asemenea situatii se lasa cu scandal mare.
  Cand mai vad si analfabetii de mai sus ce comentarii lasa, nu ma mir.

  • Asa ar trebui, sa-i scuturam pe cei din primarie, dar totusi am ales niste consilieri locali, nu?! Si mesaje cu „analfabeti” …e cam rusinos sa arunci asa gratuit, ca te cam descalifici, prietene!

 4. ” Interesant este ca toata lumea este revoltata dar nu s-a strans nimeni la primarie sa ii sperie putini pe “edili”.”

  Poate ca unii mai si lucreaza la ora aia. Tu te-ai strans sa-i sperii?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here