NESIMȚIRE – Firma consilierului PSD Gheorghe Gligan încasează 10.000 de euro de la societatea Vital pentru servicii de publicitate

9
4228

 

Loading...

NESIMȚIRE Atitudinea justițiară a consilierului local Gheorghe Gligan în cadrul forului administrativ decizional din care face parte este doar una de fațadă. Afirmația este susținută de documentele obținute în exclusivitate de ActualMM.ro. 

NESIMȚIRE Chiar dacă este ales al comunității băimărene, Gheorghe Gligan a semnat prin intermediul firmei pe care o administrează un contract cu societatea Vital.

Toate acestea în timp ce Consiliul Local Baia Mare este acționar majoritar în cadrul societății care se ocupă de furnizarea apei potabile și gestionarea serviciilor de canalizare în municipiu.

Contractul dintre firma al cărei proprietar este consilierul local Gheorghe Gligan și societatea Vital a fost semnat la data de 24 iunie 2016, mai exact la termen de 19 zile după ce „justițiarul”, candidat pe listele Partidului Social Democrat, a ajuns consilier în cadrul forului administrativ decizional.

Conform actului oficial, valoarea contractului se ridică la peste 50.000 de lei și prevede servicii de publicitate și informare pentru proiectul „Extindere și modernizare sisteme de alimentare cu apă și canalizare menajeră în localitățile Baia Mare, Sighetu Marmației, Tăuții Măgherăuș, Târgu Lăpuș, Vișeu de Sus, Baia Sprie și Seini”.

Cu alte cuvinte, pentru 50.000 de lei consilierul local Gheorghe Gligan a făcut-o pe PR-ul pentru societatea care are ca și acționar majoritar Consiliul Local Baia Mare.

Acest demers făcut de consilierul local Gheorghe Gligan nu este singurul de această natură. Alesul băimărean și-a mai pus amprenta și pe alte contracte obținute prin diverse metode.

În mod fals a atacat împreună cu PSD și Florin Tătaru societatea Vital pentru prețul perceput la serviciile de apă potabilă și pentru condițiile de depozitare a nămolului. De fapt ținta era obținerea de contracte de la această societate.

În zilele viitoare, ActualMM.ro vă va prezenta și aceste documente.

Vă atașăm mai jos documentele semnate de consilierul local Gheorghe Gligan cu societatea Vital.

 ActualMM

document1

document2

document3

9 COMENTARII

  1. Acest pseudopersonaj justitiar ar trebui sa plece din C L Baia Mare deci PSD sa i retraga mandatul iar starea de moralitate a lui trebuie data vileag.Domnule GABRIEL ZETEA daca sunteti corect de cu nu actionati ori va aduceti aminte de o firma a familiei care a provovat o adevarata catastrofa la o gradinita in SEINI, poate ca asemenea oameni reprezinta pesedeul corupt la nivel judet pacat ca programul de guvernare este mrdarit de asemenea oameni. Asteptam reactia PSD de retragerea acestui infractor din C L .Iar Florin Tătaru sau blonda de la Vama vor ajunge la prefectura Maramures ar fi ultima gresala a lui Zetea care incet incet a inceput sa scape partidul din mana .

  2. Aceasta „personalitate ” este un smecheras de cariera care a distrus familii in in zona unde a copilarit. Prieteni stiu de ce! Mai sant ca el pe Maramures TV. Cei in drept trebuie sa se sesizeze.

  3. Hârosu ajuns PR la Vital!!! Normal, nu-i ajunge apa sa spele jegul de pe el!!. Mai buna asociere si imagine pt Vital nu se putea

  4. Golanul asta Gligan e un inaintas al unui politician pesede fara scrupule, Relu Iancu, care a acaparat toate bunurile vandabile din Remin. Bunurile au fost trecute pe oamenii lui de sotia Liana Iancu, lichidatorul minelor. Atacul la Catalin Chereches e planificat cu atentie. Oare de ce Chereches nu da lucrurile in vileag, i-a angajat nevasta lui Gligan la Vital pe 800 de euro pe luna la rugamintea jegosului. Plus alti bani bagati in nespalat pentru pubilicitate si servicii pe hartie.

  5. Bune comentarii1 Acest personaj dubios si fariseu face pe lupul moralist.Culmea fariseimului sau este faptul ca este patronul de lal IZ PENAL ceva maii moral nici ca se putea intampla.Contracte atat de favorabile pentru Gligan cu Vitalul ,societatea care furnizeaza pretul apei la cel mai ridicat nivel din tara.Ajuns mare consilier de PSD partid de oportunisti ,baroni locali si vanzatori de gogosi populiste,Gligan pozeaza in mare justitiar si aparator a celor napastuiti.Ar fi bine sa se priveasc mai mult in oglinda si sa-si fac o autovaluare corecta a pozitiei sale in comunitate ,in administratie sipolitica.Zetea nu o sa-l ofenseze pentru ca nici dansul nu este prea curat si strain de multe manevre puse la cale in culisele partidului rosu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here