NEMULȚUMIT DE SERVICIILE DRUSAL – Licitație pentru desemnarea unui operator de salubrizare și deszăpezire, vezi care sunt cerințele municipalității

5
1321

În cadrul unei conferințe de presă organizate joi, 17 august 2017, primarul Cătălin Cherecheș a vorbit și despre nemulțumirile legate de activitatea societății Drusal. Primarul spune că activitatea societății este funcțională doar la jumătate din capacitate. 

Operatorul a fost amendat de către Poliția Locală pentru anumite derapaje depistate la modul în care se execută anumite activități trasate de către autoritatea locală în ceea ce privește salubrizarea stradală.

„În raport cu dorințele noastre, activitatea societății Drusal reprezintă o chestiune gravă. Mai exact, acesta a arătat că activitatea este operațională doar la jumătatea din capacitatea societății. Am acționat cu poliția locală și i-am amendat de fiecare dată când nu și-au îndeplinit sarcinile. Din punctul meu de vedere lucrurile sunt simple”, a declarat Cherecheș.

Ce pretenții are municipalitatea de la operatorul care va câștiga prin licitație gestionarea serviciilor de salubrizare stradală, menajerp și deszăpezire

„Avem o licitație pentru desemnarea unui operator care să se ocupe de serviciile de salubrizare menajeră și stradală. Distinct de această achiziție publică ne dorim, împreună cu Consiliul Local, să facem un nou proiect prin care să gestionăm serviciile de salubrizare stradală, menajeră și deszăpezire, cerându-i operatorului să investească într-o stație de banalizare a deșeurilor, o stație modernă care să genereze curent electric, apă caldă și alte resurse necesare municipiului Baia Mare. În acest sens, vom veni la sfârșitul lunii septembrie cu un proiect de hotărâre integrat, care să țină pasul cu dezvoltarea tehnologică”, a spus primarul municipiului Baia Mare.
Loading...

ActualMM

5 COMENTARII

  1. Ca va fi Drusalul sau altcineva,angajatii o sa fie aceiasi, ca doar nu o sa importam indieni? Sefimea e de vina pentru derapaje,nu angajatii si poate sa vina si NASA daca se vor angaja sa conduca aceiasi indivizi.Rezultatele nu vor fi cu mult mai diferite.Am vazut seara indivizi cu camionete care golesc cartoanele din containere dar nu înainte de a lasa o mizerie de nedescris in jurul containerelor ( sa verifice Politia Locala,dubita cu numarul de înmatriculare MM 10 PNY).E si lipsa de civilizatie si civism,care nu se datoreaza Drusalului,dar sigur nici lor nu li se pot ierta derapajele.

  2. Se ignora trotuarele de pe marile bulevarde,in care mizeria este de nedescris,mai ales dupa amiaza.Aici ma refer in special la Bulevardul Unirii,care este cel mai solicitat. Dupa parerea mea,pe aceste trotuare ar trebui sa se mature de mai multe ori pe zi.Periferiile sunt cu mult mai curate decat centrul,care reprezinta emblema orasului.

    • Eu inca nu am inteles in fata la HR Rivulus,unde e trotuarul si unde e parcarea hotelului? Azi de exemplu un microbuz ocupa in intregime trotuarul,astfel incat erai nevoit sa cobori in strada.E in stare administratia sa ne spună daca acolo e si domeniu public si sa-l delimiteze cu stalpisori sau trebuie construita o pasarela? In cate locuri din oras or fi situatii asemanatoare?

      • Nu-i intereseaza.Vrem capitala tineretului dar nu ne pasa de tineretul pus in pericol in zonele fara totuare,cum e la intrarea si iesirea din benzinarii.Nu trotuare,nu stalpisori,nu marcaje.Sa se uite cum e la intrarea si iesirea din Kaufland si asa ar trebui sa arate si zona benzinariilor.Asta ca sa nu fim ipocriti si sa zicem ca ne pasa de tineret,in speta de scolari.

  3. Dracia e ca firma de salubrizare nu ar trebui sa aiba asa de mult de maturat si curatat, dar cum sunt peste 70% cercopiteci crescuti sub pamant, departe de civilizatie, asta este. In alte parti, daca ai aruncat chistocul pe jos, in urmatoarele 30 secunde iti iei o amenda de te lasi de fumat. La noi imi arunca din masina din fata paharul cu suc sau chistocul aprins. Trebuie sa merg cu geamurile inchise, sa nu imi sara in masina gunoaiele lor. Ca asa fac dobitoacele, asa au invatat acasa, ca daca is tiganii care matura pe jos, hai sa le dam sa aiba ce matura. Le e lene sa duca gunoiul 10 metri pana la cos. Iti da o replica de genul „Pai ce vrei ? Sa-l bag in buzunar ? Sa-l duc acasa ?” Dincolo nu fac asta, ca-i arde la buzunar. Aici nu le face nimeni nimic, ca daca il ia un politist la rost, sare ca i-au fost incalcate drepturile, ca a vorbit urat cu el…..
    Ma opresc ca-mi sare tandara. In alte tari politia da cu tine de pamant daca ai facut ceva, s-apoi n-ai decat sa te plangi si sa te judeci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.