NELEGALITĂȚI? – Votul pentru desemnarea consilierului cu atribuții de viceprimar, atacat în instanță

6
1418

NELEGALITĂȚI? Alegerea în funcția de consilier cu atribuții de viceprimar al liberalul Cristian Niculescu Țâgârlaș urmează să fie contestată. În acest sens, reprezentanții Coaliției pentru Baia Mare vor depune o plângere prealabilă.

De asemenea, aceștia vor demara o acțiune în instanță pentru constatarea nelegalității votului pentru desemnarea consilierului cu atribuții de viceprimar. Nelegalitățile constatate de către reprezentanții Coaliției din Baia Mare sunt modalitatea în care au fost împărțite buletinele de vot.

Mai exact, acestea au fost distribuite către aleșii locali fără o evidență cărui consilier i se dă, fără borderou. De asemenea, voturile nu au fost numărate de o comisie de numărare aprobată de Consiliu Local.

Mai mult pentru a se vicia votul, s-a refuzat convocarea comisiei de validare pentru a fi validați cei doi consilieri ai Partidului Mișcarea Populară, aleși despre care se știa că vor vota împreună cu Coaliția pentru Baia Mare.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Cum poti sa stii dinainte cum va vota cineva prin vot secret?
    Cu asemenea argumente mergeti in instanta?
    Unde? La Caspev? Acolo s-ar putea sa va creada cineva 🙂

    • Doar atat ai inteles Mihai? Ai citit ca nu s-au dat buletinele de vot conform unei liste? Ai citit ca nu a fost o comisie de numarare a voturilor?

  2. Sunt suparati cei din zbuciumata Coalitie ca omul propus de ei a pierdut in fata lui Cristian Niculescu Tagarlas.Oare cei doi pot fi comparati din punct de vedere a capacitatii intelectuale si prestantei politce ?Fanica de la Gara este omul bun la toate ,in limitele sale .I-a cam trecut vremea.

  3. Adevărul dezvăluirilor de presă actualmm se confirmă în aceste zile! Torționarii moderni, se înfruptă din pradă cu nerăbdare…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.